Haberler

Tuzlaspor teknik direktörü Gürses Kılıç kimdir, nereli?

Güncelleme:

Gürses Kılıç hangi takımı çalıştırıyor? Süper Lig'in 5. tur Galatasaray - Tuzlaspor ikinci maçında iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Tuzlaspor teknik adamı Gürses Kılıç ise önemli açıklamalarda bulundu. Gürses Kılıç kimdir, nereli?

Galatasaray'ın 4-0 galibiyet elde ettiği maçta kavga çıktı. Olayın ardından Gürses Kılıç, ''Galatasaray'ın rakibi biz değiliz. İntikam duygusunu Madrid'de, Paris'te yapsaydılar. '' diyerek tepki gösterdi. Peki, Gürses Kılıç kaç yaşında? Gürses Kılıç hayatı, biyografisi...

GÜRSES KILIÇ KİMDİR?

Başarılı teknik direktör, 25 Mart 1967 yılında Konya'da dünyaya geldi. 1990 yılında Karabükspor altyapısında futbola adım attı. Ardından Zeytinburnuspor, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa ve Konyaspor formaları giyen Kılıç, 32 yaşında futbol hayatını sonlandırdı.

Tuzlaspor teknik direktörü Gürses Kılıç kimdir, nereli?

Gürses Kılıç, Zeytinburnu altyapısında antrenörlük hayatında başladı. Çorluspor, Türk Telekom, Ankaraspor, Gaziosmanpaşa, Karabükspor'da görev alan Kılıç, Zeytinburnuspor'da ilk teknik direktörlüğünü yaptı. Ardından Aydınspor, Telekom, Ofspor, Adıyamaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayaspor, Çorum Belediyespor ve Darıca GB'de görev yürüttü.

Tuzlaspor teknik direktörü Gürses Kılıç kimdir, nereli?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Madrid kavga Paris Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

ACİZ İNSAN SPORCU KİMLİĞİNİZE YAKIŞMAYAN GALATASARAYIN AVRUPA MAÇLARINI KAYBETMESİNİ NEKADAR SEVİNDİĞİN ORTADA ACİZ

6
6
yanıtYanıtla
gs22:

bu herif kesin fenerli çok belli fatih hoca gs nin başına gelince diğer kuşlar şampıyonluğu sadece ruyalarında görüyorlar buda onların psikolojilerini bozuyor zırvalıyorlar ulan ıyıkı galatasaraylım ıyıkı fath terim gibi hocamız var

3
2
yanıtYanıtla
YIP:

Adama bak ilk mac sonrası yedek kadro ile çıktık diyen sen deil miydin ? Yalancısınız oyun oynadınız orda muslera kalede 5 maç olmasa biliyorsunuz Gs nin zor durumda kalacağını Musleraya oyun oynadınız ama yemedi kamera görüntüsü bile yok fenerliler bile Muslerayi sever . Kaç para aldınız kimden aldınız siz onu söyleyin ama adalet sasmaz

1
1
yanıtYanıtla
Yakup Dinlamaz:

Gürses hoca ve futbolcuları emeği ve inandıkları için haklı galibiyeti ile Fatih terim hegomanyasını yıkmıştır. Bu galibiyeti Avrupada tanınmamış bir kulüp alsaydı, olaylar bu seviyeye gelirmiydi? Hocada galatasaylı olduğunuda beyan etmiştir. Yorum yazacaksan Allah için haklıyı yazacaksın. Kimse kimseye çanak tutmasın. Unutmayın Allah istemezse yaprak kıpırdamaz. Herkes her olaydan edebiyle ders çıkarsın. İnsan kötü olay olduğunda karakterini ortaya çıkartır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title