Haberler

Tuvana Türkay, İzzet Antebi sevgili mi? İzzet Antebi kimdir?

Güncelleme:

Oyuncu Tuvana Türkay'ın İzzet Antebi ile görüntülenmesinin ardından aşk iddiaları gündeme geldi. Tuvana Türkay'ın sevgilisinin kim olduğu araştırılıyor. Peki, Tuvana Türkay, İzzet Antebi sevgili mi? İzzet Antebi kimdir? İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay geçtiğimiz gün İzzet Antebi ile görüntülendi. Tuva Türkay'ın İzzet Antebi ile görüntülenmesinin ardından aşk iddiaları gündeme geldi. Tuvana Türkay'ın sevgilisinin kim olduğu araştırılıyor. Ünlü oyuncunun sevgilisi merak konusu oldu. Peki, Tuvana Türkay, İzzet Antebi sevgili mi? İzzet Antebi kimdir? Detaylar haberimizde...

TUVANA TÜRKAY İZZET ANTEBİ SEVGİLİ Mİ?

Oyuncu Tuvana Türkay, yaz başından bu yana iş insanı İzzet Antebi ile aşk yaşıyor. İkili, önceki akşam Tarabya'da bir restoranda görüntülendi. Tuvana Türkay, Antebi'nin ailesiyle tanıştı.

İZZET ANTEBİ KİMDİR?

İzzet Antebi, 1 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi. Ünlü işadamı Moris Antebi'nin oğludur. Kariyerini ailesiyle birlikte yürüttüğü aile şirketinde ilerleten İzzet Antebi, şirketin yönetiminde söz sahibidir. Giyim üzerine faaliyet gösteren firmanın İstanbul ve İzmir'de üretim tesisleri bulunmaktadır. İzzet Antebi, bir dönem farklı lokasyonlarda hizmet veren restoranların da sahibidir.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Tuvana Türkay Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title