Haberler

Turgutlulu şehitler anıldı

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlulu şehitler Ahmet Yağız, Ali Gökkılıç, Yusuf Canbalık, Sefer Yıldız, Ali Karakuzu, Onur Karakaya, Ercan Kaya, Ekrem Kaygısız, Şenol Kurudereli ve İsmet Tezel adına şehadetlerinin yıldönümü vesilesiyle mevlit okutarak, pilav hayrında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlulu şehitler Ahmet Yağız, Ali Gökkılıç, Yusuf Canbalık, Sefer Yıldız, Ali Karakuzu, Onur Karakaya, Ercan Kaya, Ekrem Kaygısız, Şenol Kurudereli ve İsmet Tezel adına şehadetlerinin yıldönümü vesilesiyle mevlit okutarak, pilav hayrında bulundu.

Manisalı şehitleri anmak için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan şehit mevlidi ve pilav hayrı, Turgutlu ilçesine kayıtlı şehitler ile devam etti. Şehitler Ahmet Yağız, Ali Gökkılıç, Yusuf Canbalık, Sefer Yıldız, Ali Karakuzu, Onur Karakaya, Ercan Kaya, Ekrem Kaygısız, Şenol Kurudereli ve İsmet Tezel'in şehadetlerinin yıldönümü dolayısıyla anıldığı programa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Halim Karaer, Emniyet Müdürü Harun Tutak, Askerlik Şubesi Başkan Vekili Per. Atğm. Necati Dolgun, MHP İlçe Başkanı Halil Konuş, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Baş, Turgutlu Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ahmet İlter, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı ve şehit aileleri ile yakınları katıldı.

Şehitler adına Kuran-ı Kerim okunmasının ardından pilav hayrı gerçekleştirildi. Programın son bölümünde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve içerisinde Yasin-i Şerif ile Türk Bayrağı bulunan hediyeler, protokol üyeleri tarafından şehit ailelerine takdim edildi. Şehit aileleri ve yakınları, evlatlarını unutmayan ve anma programı gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Kaya Manisa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
title