Haberler

TS-GS maç özeti (Trabzonspor Galatasaray) 19 Nisan

Güncelleme:

Trabzonspor Galatasaray maç özeti ve Spor Toto Süper Lig 27.hafta maçlarından özet görüntüler. Trabzonspor ile Galatasaray Avni Aker'de kozlarını paylaştı. TS - GS maçının özeti ve mücadelenin detayları haberler.com adresinde.

Trabzonspor Galatasaray maç özeti. 19 Nisan Pazar TS GS geniş özeti ve Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçlarından özet görüntüler. Türkiye Trabzonspor ile Galatasaray arasında Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleye kilitlendi. Zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Sarı Kırmızılı takım Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'a konuk oldu. Bordo Mavili ekip karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattı. Trabzonspor'un golü 20.dakikada Özer Hurmacı'dan geldi. Oscar Cardozo'nun şutu savunmadan sekti ve Özer'in önünde kaldı. Özer düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Mücadelenin geniş özeti ve tüm detayları haberler.com adresinde.

(VİDEO)

(VİDEO)

SELÇUK VURDU HAKAN ÇIKARDI: Selçuk İnan ceza sahası dışından sert bir vuruş çıkardı. Kale önünde seken topu Hakan Arıkan kornere çeldi.
48
GALATASARAY TEHLİKELİ GELDİ:
Paslaşarak ceza sahasına giren Galatasaray'da Telles yerden sert bir orta kesti ama top kimseye değmeden Hakan Arıkan'a gitti.
46
Karşılaşmanın ikinci yarısına Galatasaray başladı.
45
DEVRE:
Heyecan dolu ilk yarıyı Trabzonspor Özer Hurmacı'nın golü ile 1-0 önde kapattı.
45
İlk yarının sonuna 1 dakika eklendi.
43
BURAK YILMAZ BOŞ KALEYE KAÇIRDI:
Galatasaray'da Emre Çolak ceza sahası dışından çok sert vurdu. Top üst direkten döndü müsait durumdaki Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu da yan direğe çarparak auta gitti.
42
Emre Çolak'ı düşüren Mustafa Akbaş sarı kart gördü.
41
Şık bir çalımla ceza sahasına giren Erkan Zengin'in yaptığı orta etkisiz kaldı ve top auta gitti.
39
Salih Dursun'a faul yapan Umut Bulut sarı kart gören isim oldu.
33
GALATASARAY'DA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK:
Galatasaray'da Hamit Altıntop sakatlanarak oyuna devam edemedi yerine Emre Çolak oyunda.
32
Sarı kart Özer Hurmacı'ya çıktı.
27
ERKAN UZAKLARDAN VURDU:
Golden sonra top hakimiyetini eline geçiren Trabzonspor'da Erkan Zengin uzaklardan şansını denedi, top Muslera'da kaldı.
23
KARŞILAŞMADAKİ İLK KART:
Ali Palabıyık karşılaşmadaki ilk sarı kartı Uğur Demirok'a çıkardı.
20
GOOOLL!!
Özer Hurmacı Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. Mehmet Ekici'nin pasında topla buluşan Özer Hurmacı topu Cardozo'nun önüne yuvarladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Cardozu'nun vuruşunda top Muslera'dan geri döndü. Dönen topu takip eden Özer Hurmacı takımını öne geçirdi.
16
AVNİ AKER'DE PENALTI BEKLENTİSİ:
Sağ kanatta Özer'in yerde kalması sonucu serbest vuruş kazanan Trabzonspor'da topun başına Mehmet Ekici geçti. Mehmet Ekici'nin ortasında ceza sahası içinde Telles topu önledi. Trabzonsporlu futbolcuların Telles'in topu eliyle önlediği yönünde yoğun itirazları var.
13
Mehmet Ekici'nin sol kanattan açtığı orta etkisiz kaldı ve top auta gitti.
10
Selçuk sağ kanattaki Sabri'ye uzun bir pas yolladı fakat top auta gitti. Trabzonspor kalecisi Hakan Arıkan topu oyuna sokacak.
7
Burak orta sahada yerde kaldı. Hakem Ali Palabıyık düdüğünü çaldı, faul.
3
İLK KÖŞE VURUŞU GALATASARAY'IN:
Sneijder'in uzaktan vurduğu top Trabzonspor savunmasına çarparak kornere gitti. Korneri paslaşarak kullanan Galatasaray etkili olamadı.
1
İLK ATAK TRABZONSPOR'DAN:
Sağ kanattan kullandığı frikikte ceza sahası içinde karambol yaratan Trabzonspor ataktan faydalanamadı.
1
Karşılaşmaya Trabzonspor başladı. Her iki takıma da başarılar.

MAÇ ÖNCESİ

İkinci yarıda Yasin Öztekin'in yerine Olcan Adın oyunda.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği hiçbir maçı kaybetmeyen üç takımdan biri. Diğer takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray.

Trabzonspor tribünlerinden "Terörist değiliz, Trabzonluyuz" sesleri yükseliyor.

Özer Hurmacı, Galatasaray'a karşı oynadığı 13. resmi maçında ilk golünü attı.

İki takım da sahada. İstiklal marşımız...

Trabzonspor tribünleri maç öncesinde dev bir pankart açtı. Pankartta " Fatih'in fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanunu'nin doğduğu efsane şehir Trabzon" yazıyor.

Ersun Yanal: Maçın çok eğlenceli ve keyifli geçeceğini umuyorum. Trabzon edindiği imajı hiç hak etmiyor. Bugünkü maç umarım güzel bir anı olur.

Hamza Hamzaoğlu: Zor ama bir o kadar keyifli bir maç olacak. Trabzonspor iyi futbol oynayan bir kadroya sahip. Önemli bir viraj ama kaybeden için her şey bitecek demek değil. İki takım da hücumu düşenecek ama futbol sadece hücum değil.

Trabzonspor'un ilk 11'i: Hakan, Bosingwa, Salih, Mustafa, Uğur, Medjani, Deniz, Erkan, Özer, Mehmet, Cardozo.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Özer Hurmacı Galatasaray Trabzonspor Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (3)

cimbom:

galatasaray seniiiiii çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seeevviiyyyoooorrrrrrrrrrrrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

nah sev onu oyuzden trabzona yenildiniz

0
0
yanıtYanıtla
GsmobilWeb@haberler.com:

Seni seviyorum galatasaray yenilsende kayip etsende seninle beraberiz cimbo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title