Haberler

Troya tüneli nerede? Assos-Troya tünelleri nerede, açıldı mı? Ayvacık-Küçükkuyu tünel güzergahı neresi, kaç km?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki yol ve Assos, Troya Tünelleri'nin açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşlar, Assos - Troya tünelleri nerede? diye araştırıyor. Peki, Troya tüneli nerede? Assos-Troya tünelleri nerede, açıldı mı? Ayvacık-Küçükkuyu tünel güzergahı neresi, kaç km?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki yol ve Assos, Troya Tünelleri'nin açılışını gerçekleştirecek. Peki, Troya tüneli nerede? Assos-Troya tünelleri nerede, açıldı mı? Ayvacık-Küçükkuyu tünel güzergahı neresi, kaç km? İşte detaylar haberimizde...

ASSOS - TROYA ( AYVACIK - KÜÇÜKKUYU) TÜNELLERİ NEREDE?

Çanakkale-İzmir kara yolunun Ayvacık ilçesi ile Küçükkuyu beldesi arasındaki Kazdağları rampaları geçişinde 2016 yılında başlanan bölünmüş yol ve tünel çalışmaları tamamlandı.

Troya tüneli nerede? Assos-Troya tünelleri nerede, açıldı mı? Ayvacık-Küçükkuyu tünel güzergahı neresi, kaç km?

ASSOS - TROYA TÜNELLERİ AÇILDI MI?

11 Ekim Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans sistemiyle katılacağı törenle açılacak.

ASSOS - TROYA TÜNELLERİ NEREDE?

Çanakkale-İzmir kara yolunun Ayvacık ilçesi ile Küçükkuyu beldesi arasındaki Kazdağları rampaları geçişinde.

ASSOS - TROYA TÜNELLERİ İLE GEÇİŞ KAÇ DAKİKA?

Tünellerin açılmasıyla birlikte 50 dakika süren yol, 5 dakikaya inecek.

ASSOS - TROYA TÜNELLERİ KAÇ METRE?

'ASSOS' 1700 metre uzunluğunda, Troya 4 bin 17 metre uzunluğunda yapıldı.

Çanakkale - İzmir karayolunun Ayvacık - Küçükkuyu arası dağ, deniz ve termal turizminin bir arada yaşandığı bölge olması nedeniyle trafik akışının sağlıklı olması büyük önem arz etmekteydi.

Kazdağlarındaki tehlikeli yolda güven sağlayan 9.63 km Ayvalık - Küçükkuyu Bölünmüş Yolu ve İkiz tünelleri açılınca 50 dakikalık zorlu yolculuk bu sayede 5 dakikalık konforlu seyahate dönüşecek. Ayrıca tek şeritli ve tırların yoğunlukla kullandığı keskin virajlara sahip olan bir yoldu. Çanakkale'yi İzmir'e bağlayan bir yol olduğu için araç trafiğinin yaşandığı bu yolda sollama yapılamıyordu. Örneğin bir kamyon yavaş gidiyorsa arkasındaki tüm araçlar yavaş gitmek zorunda kalıyordu. Kamyonların, tırların ve trafiğin çok yoğun olduğu bir bölge olan Kazdağı rampaları şimdi daha konforlu bir hale getirildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Troya Tüneli Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title