Haberler

Tozlu Yaka oyuncuları kimler? Tozlu Yaka konusu nedir?

Güncelleme:

FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin oyuncuları merak edildi. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular oynuyor. Bu akşam ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak Tozlu Yaka'nın konusu nedir? Tozlu Yaka nerede çekiliyor?

Tozlu Yaka oyuncuları açıklandı. Tozlu Yaka oyuncu kadrosunda Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Dakak gibi genç oyuncular yer alacak. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde zengin ve fakir öğrencilerin etkileyici hikâyeleri anlatacak. Peki, Tozlu Yaka dizisinin konusu nedir? Tozlu Yaka nerede çekiliyor? Tozlu Yaka oyuncuları kimler? İşte detaylar haberimizde...

TOZLU YAKA OYUNCULARI KİMLER?

Nilsu Berfin Aktaş

Tozlu Yaka dizisinin kadın başrol oyuncusu olacak Berfin Nilsu Aktaş 1998 Ankara doğumludur ve 24 yaşındadır. Berfin Nilsu Aktaş Kuzey Yıldızı dizisinde hayat verdiği Gökçe karakteri ile Türkiye'nin tanıdığı oyuncular arasına girmeyi başarmıştır. Son olarak Kalp Yarası dizisinde Pınar karakteri ile ilk kez başrol deneyimi yaşayan ancak başarıya ulaşamayan Nilsu Berfin Aktaş Maydonoz Ajans'ın oyuncusudur. Güzelliği ile üniversitede dikkat çeken ve reklam filmi teklifi alan Berfin Nilsu Aktaş Yetenek Evi oyunculuk kurslarında oyunculuk dersleri almış oyuncu olmayı hedefleyince de kendini göstermek için Geleceğin Starı yarışmasına dahil olmuş hem yeteneği hem de güzelliği ile yarışmayı kazanmıştır. Berfin Nilsu Aktaş 1.69 cm boyunda ve 52 kg ağırlığındadır. Nilsu Berfin Aktaş İş adamı Serdar Sertçelik ile 2021 de evlenmiştir.

Burak Dakak

Burak Dakak Tozlu Yaka dizisinin erkek başrol oyuncusu olmuştur. Nilsu Berfin Aktaş ile Tozlu Yakadizisinde partner olacak olan Burak Dakak son olarak Çukur dizisinde Akın karakteri ile yer almış ve bir efsaneye dönüşmeyi başarmıştır. Büşra Gündüz ile aşk yaşadığı söylenen Burak Dakak 1998 Ankara doğumludur ve 24 yaşının içindedir. İlk olarak Benim Adım Gültepe gibi dizisi ile ismini duyuran Burak Dadak son dönemde Muhteşem Yüzyıl Kösem, Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Diriliş: Ertuğrulgibi dizilerde yer almıştır. 2019'a da Gülperi dizisinin Hasan'ı olarak damga vuran Burak Dakak 59 kilo ve 1.67 cm boyundadır.

Ecem Çalhan

Kuzey Yıldızı dizisinde hayat verdiği Kamer karakteri ile akıllara kazınan Ecem Çalhan Tozlu Yaka oyuncu kadrosunda başrolde yer alacak. 1996 İstanbul doğumlu olan Ecem Çalhan 26 yaşındadır. 172 cm boyunda ve 52 kg ağırlığında olan Ecem Çalhan Süleyman Demirel Üniversite oyunculuk fakültesi mezunudur. Ecem Çalhan Cem Tatlıtuğ menajerliğin oyuncusudur. Latin dansları ve Şan eğitimi almıştır.

Çağla Şimşek

Çağla Şimşek Tozlu Yaka oyuncusu oldu. Son olarak El kızı ve Kardeşlerim dizilerinde yer alan Çağla Şimşek 1 ağustos 2002 de dünyaya gelmiştir ve 19 yaşındadır. Küçük Gelin dizisinde hayat verdiği Zehra karakteri ile ismini duyuran Çağla Şimşek daha sonra da Elif dizisinde Reyhan karakteri ile yer almıştır. Çağla Şimşek Amerikan vatandaşı olmak için bir sahte evlilik yapmıştır.

Tayanç Ayaydın

Tayanç Ayaydın 7 Ağustos 1979 de İstanbul da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitiren Tayanç Ayaydın Aliye dizisi ile tanınmıştır. Daha sonra Sakarya Fırat dizisinde yer alan Tayanç Ayaydın son dönemde Hayat Şarkısı, Kırgın Çiçekler, Tek Yürek ve Yeni Hayat dizilerinde başrolde yer almıştır. Sally Ghalayini isimli bir öğretmen ile evli olan Tayanç Ayaydın son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde yer almıştır.

Emre Kınay

Emre Kınay Tozlu Yaka oyuncusu olacak. 1970 de İstanbul da dünyaya gelen Emre Kınay 52 yaşındadır. Emre Kınay Yılan Hikayesi, Güneşi Beklerken ve Güneşin Kızları dizisi ile tanınmıştır. Son dönemde Sevda'nın Bahçesi, Vurgun ve Kırmızı Oda dizilerinde yer alan Emre Kınay 1.81 metre boyunda, 76 kilo ağırlığındadır.

Dolunay Soysert

Dolunay Soysert 1973 Adana doğumludur. 49 yaşında olan Dolunay Soysert İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümü mezunudur. Son dönemde Urfalıyam Ezelden, Kayıt Dışı, Çifte Saadet ve Elimi Bırakma dizisinde yer alan Dolunay Soysert oyuncu Sinan Tuzcu'dan 6 yıl önce ayrılmıştır. Dolunay Soysert 164 cm boyunca ve 52 kg ağırlığındadır.

Kadim Yaşar

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova ve Benim Adım Melek dizilerinde yer alan Kadim Yaşar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. 26 Nisan 1976 Muş doğumlu olan Kadim Yaşar 46 yaşının içindedir. Kadim Yaşar, 1.80 metre boyunda, 82 kilo ağırlığındadır.

Can Bartu Aslan

Son dönemde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Hakim dizilerinde yer alan Can Bartu Aslan 2000 İstanbul doğumludur ve 22 yaşının içindedir. Can Bartu Aslan Tozlu Yaka Oyuncuları arasında yer alacak ve ilk kez bir dizi de erkek başrol oyuncusu olarak yer alacak.

Serra Pirinç

Tozlu Yaka oyuncu kadrosunda yer alan Serra Pirinç 1997 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir ve 25 yaşının içindedir. Son olarak Vuslat ve Bizim Hikaye dizilerinde yer alan Serra Pirinç'in son olarak Kağıt Ev dizisinde yer almış ancak başarılı olamamıştır. Serra Pirinç 1.68 cm, boyunda ve 50 kg ağırlığındadır.

Nebil Sayın

Nebil Sayında Tozlu Yaka oyuncusu oldu. İçerde dizisi ile tanınan Nebil Sayın 1971 İstanbul doğumludur ve 41 yaşının içindedir. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Nebil Sayın ilk olarak Muhteşem Yüzyıl, Suskunlar ve İntikam gibi dizilerde yer alsa da en çok tanındığı proje Çukur dizisinde hayat verdiği Berber Muhittin karakter olmuştur. Nebil Sayın son dönemde Payitaht Abdülhamid ve Ramo gibi dizilerde yer almıştır.

Nur Yazar

Nur Yazar Aşk ve Mavi dizisinde hayat verdiği Fatma karakteri ile tanınmaktadır. 1982 İstanbul doğumlu olan Nur Yazar Ankara Üniversitesi Tiyatro mezunudur. Sevdim Seni Bir Kere ve El Kızı dizileri Nur Yazar'ın önemli dizilerdir.

Ulvi Kahyaoğlu

Son olarak Benim Adım Melek dizisinde Kerem karakteri ile yer alan Ulvi Kahyaoğlu Tozlu Yaka oyuncusu oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunu olan Ulvi Kahyaoğlu Televi Menajerlik'in en önemli oyuncusu olan Ulvi Kahyaoğlu 25 Mayıs 1995 doğumludur ve 27 yaşındadır.

Kaan Miraç Sezen (Ali)

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Kaan Mirac Sezen ilk ciddi dizi oyunculuğu deneyimini Tozlu Yaka oyuncusu olarak yaşayacak. TED Koleji mezunu olan Kaan Mirac Sezen Televi Menajerliğin oyuncusudur.

Kaan Miraç Sezen Tozlu Yaka dizisinde Ali karakterine hayat verecek. Ali mahallenin lider olan gençlerinden biridir. Mert bir delikanlıdır.

Özgür Foster

Özgür Daniel Foster 2 temmuz 1997 doğumludur ve 25 yaşınadır. 185 cm boyunda ki Daniel Foster daha önce Tek Yürek dizisinde yer almıştır.

Durukan Çelikkaya

Durukan Çelikkaya 1999 doğumludur ve 23 yaşındadır. Dedemin İnsanları filmi ile çocuk oyuncu olarak tanınan Durukan Çelikkaya ilk kez bir genç oyuncu olarak Tozlu Yaka dizisinde yer alacaktır.

Oğulcan Arman Uslu

Oğulcan Arman Uslu tiyatro oyuncusudur. İlk kez Tozlu Yaka oyuncu kadrosunda yer alarak oyunculuk deneyimi yaşayacaktır.

Ahmet Haktan Zavlak

Ahmet Haktan Zavlak son olarak Yasak Elma dizisinde yeni Erim olarak yer almıştı. Genç oyuncu şimdi de Tozlu Yaka oyuncusu olacak. Ahmet Haktan Zavlak 2001 İstanbul doğumludur ve 21 yaşındadır. 178 cm boyunda ve 65 kg ağırlığında olan daha önce Bir Aile Hikayesi dizisinde yer almıştır.

TOZLU YAKA KONUSU NEDİR?

Tozlu Yaka'nın ilk bölüm çekimleri sürmekte. Dizide iki farklı dünyaya ait gençlerin, aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayeleri konu alınmakta.

TOZLU YAKA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, ÖZEL YAĞIZOĞLU KOLEJİ NEREDE?

Tozlu Yaka dizisinin çekildiği okul İstanbul Özel Küçük Prens Lisesidir. Bu lise Fransız Saint-Joseph Lisesi Eğitim Vakfının okullarından biridir. İstanbul'da bulunan İstanbul Özel Küçük Prens Lisesinde okullar 17 mayıs itibari ile bittiği için Tozlu Yaka dizisi çekimlerine izin verilmiştir. Özel Yağızoğlu Koleji diye ifade edilmesinin sebebi ise setin çok fazla ziyaretçi akınına uğramasından korkulmasıdır. Gerçekte Özel Yağızoğlu Koleji isminde bir okul ise bulunmamaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nilsu Berfin Aktaş Dolunay Soysert Emre Kınay Fox Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title