Haberler

TOKİ Çatalca kura çekimi ne zaman? İlk Evim İstanbul Çatalca kura çekimi ne zaman?

Güncelleme:

İlk Evim projesinde İstanbul kura tarihleri belli oldu. Kuralar 16 Mart'ta başlarken 19 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek. Peki, TOKİ Silivri kura çekimi ne zaman? İlk Evim İstanbul Çatalca kura çekimi ne zaman? İşte, detaylar…

TOKİ Çatalca kura çekimi ne zaman ve İlk Evim İstanbul Çatalca kura çekimi ne zaman soruları TOKİ açıklaması sonrası merak edildi. Aylardır beklenen açıklama sonrası TOKİ Çatalca kura çekimi ne zaman? İlk Evim İstanbul Çatalca kura çekimi ne zaman gibi sorular yanıtını buldu.

TOKİ ÇATALCA KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde 28 bin 340 sosyal konutun kuraları da 1- 19 Nisan tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda yapılacak.

Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 hak sahibi için 30 Mart'ta kura çekimi Silivri Alibey Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Tuzla Kura çekimleri 16-29 Mart tarihleri arasında Tuzla Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.

TOKİ Çatalca kura çekimi ne zaman? İlk Evim İstanbul Çatalca kura çekimi ne zaman?

TOKİ BAŞVURU SAYISI KAÇ?

Bakan Kurum, TOKİ 250 bin sosyal konut projesine başvuran 8 milyon kişiden, 5 milyon 135 bin 324 kişinin başvurusunun geçerli olduğunu söyledi. TOKİ projesine en fazla başvuranlar ise 2 milyon 30 bin 277 kişi ile gençler oldu.En çok başvuru İstanbul'dan oldu.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

İstanbul Toki Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title