Haberler

Tiyatro öğrencilerinden muhteşem mezuniyet oyunu

Güncelleme:

Tiyatro öğrencilerinden muhteşem mezuniyet oyunuAntalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencileri Rus Yazar Anton Çehov'un 'Çok Yaşa' adlı oyunu mezuniyet sevinci yaşadı.

Tiyatro öğrencilerinden muhteşem mezuniyet oyunu

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencileri Rus Yazar Anton Çehov'un 'Çok Yaşa' adlı oyunu mezuniyet sevinci yaşadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı. Pandemi döneminde eğitimlerini bir süre uzaktan sürdüren tiyatro bölümü öğrencileri, bu süreçte sergileyemedikleri mezuniyet oyunu ile izleyiciyle buluştu. Rus Yazar Anton Çehov'un 'Çok Yaşa' adlı oyunu ile seyirci karşısına çıkan tiyatro bölümü öğrencileri, performansları ile büyük beğeni topladı.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yıldız Kenter Sahnesi'nde sahnelenen oyun yoğun ilgi gördü. Deniz Büyükuysal Lişesivdin ve Deniz Yılmaz Karaoğlu'nun yönetmenliğindeki oyunun sanat danışmanlığını Gözlem Kurt yaptı. Cihan Şarlak, Habibe Saçlı, Hale Koyun, Osman Demir ve Ömer Baysar'ın rol aldığı oyun, izleyenlerden büyük alkış aldı. Tek perdelik oyunda tiyatro bölümü öğrencileri ayakta alkışlandı.

MEZUNİYET BELGELERİNİ ALDILAR

Oyun sonrasında Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Önder Bilgin, genç tiyatrocuları tebrik etti. Tiyatronun bu atmosferini çok özlediklerini söyleyen Bilgin, "Bu sahnelerde gençlerimizin yetişiyor olmasından dolayı çok mutluyum. Salgın döneminde Muhittin Başkanımız sanata ve sanatçıya hep destek oldu, olmaya da devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanatı önemsiyor ve gerekli desteği veriyoruz. Emeklerimize sağlık" dedi. Başkan Danışmanı Önder Bilgin, daha sonra oyunculara mezuniyet belgesini verdi.

İlgili Haber Medyaları İlginizi Çekebilecek Haberler

Kaynak: Habermetre / Toplum

Anton Çehov Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title