Haberler

Timsah Celil kimdir? Timsah Celil gerçek adı ne? Timsah Celil son hali!

Güncelleme:

Çukur dizisinde 'Timsah Celil' karakterine hayat veren ve ardından Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdi. Cinsiyet değiştirdikten sonra Meli Bendeli ismini alan ünlü ismin paylaşımları da merakla takip ediliyor. Peki, Timsah Celil kimdir? Timsah Celil gerçek adı ne? Timsah Celil son hali!

Timsah Celil son hali! Çukur dizisinde 'Timsah Celil' karakterine hayat veren ve ardından Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdi. Cinsiyet değiştirdikten sonra Meli Bendeli ismini alan ünlü ismin paylaşımları da merakla takip ediliyor. Peki, Timsah Celil kimdir? Timsah Celil gerçek adı ne? Timsah Celil son hali!

TİMSAH CELİL SON HALİ

Çukur dizisinde canlandırdığı 'Timsah Celil' karakteriyle tanınan, ardından ise cinsiyet değiştirmesi çok konuşulan ünlü oyuncu Meli Bendeli, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Göğüs estetiği yaptırmasından sonraki halini paylaşan Bendeli'ye kısa süre içerisinde çok sayıda yorum geldi.

GÖĞÜS ESTETİĞİ YAPTIRDI

Instagram'da yeni hesap açan oyuncu, göğüs estetiği de yaptırdıktan sonra son halini de sosyal medyadan paylaştı.

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

İddialı pozlara imza atan Meli Bendeli mini şortlu son pozundaki değişimi dikkat çekti. Bazı takipçiler "Dudakların estetik mi?" yorumunda bulunurken bazı takipçiler ise "Güzel olmuş" yorumlarında bulundu.

İşte Bendeli'nin son hali:

Timsah Celil kimdir? Timsah Celil gerçek adı ne? Timsah Celil son hali!

Timsah Celil kimdir? Timsah Celil gerçek adı ne? Timsah Celil son hali!

TİMSAH CELİL KİMDİR?

Timsah Celil rolüyle tanınan Ahmet Melih Yılmaz, 1989 yılında Ankara'da doğan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Eğitimini Ankara Üniversite'si DTCF Tiyatro Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır. Tiyatro alanında deneyimli olan oyuncu,"Woyzeck Masalı" adında olan ve Erdal Beşikçioğlu'nun yönettiği oyunu ile performansı beğenilmiştir. Ahmet Melih Yılmaz, tiyatro oyunlarının dışında dizi ve filmlerde de rol almıştır.

  • 2015 yılında Hatırla Gönül dizisinde,
  • 2018- 2020 yılları arasında Çukur dizisinde,
  • 9 Haziran 2021 yılında Cam Tavanlar adlı dizide rol almıştır.
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title