Haberler

The Informer Filmi

Güncelleme:

The Informer filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Informer filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Eski bir özel kuvvetler ajanı olan Pete Koslow, suçlu bulunduğu bir olay sonucu hüküm giyer. Uzun süre hapishanede yatan adam tahliye olunca hayatına yeni bir sayfa açmaya karar verir. Ancak Pete, ailesine kavuşup, hayatına yeni bir başlangıç yapmak için kendisine teklif edilen işi kabul etmek zorunda kalır. Adamın yapması gereken şey ise Polonyalı bir uyuşturucu çetesini çökertmektir. Eski ajan bu gizli iş için FBI ile iş birliği yapar. Ancak çetenin lideri ve FBI’daki yozlaşmış ajanlar, adamı yeniden hapishaneye göndermeye çalışmaktadır. Pete, özgürlüğe giden bu son adımda, bir takım işlerin yanlış gittiğini fark eder. Kimliğinin açıklanması ile tehdit edilen Pete, hayatı için savaşmak zorunda kalır.

Yönetmen: Andrea Di Stefano

Senaryo: Andrea Di Stefano, Börge Hellström, Rowan Joffe

Oyuncular: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common, Clive Owen, Ana de Armas, Ruth Bradley, Martin McCann, Jenna Willis, Nasir Jama, Eugene Lipinski, Dilyana Bouklieva, Edwin De La Renta, Jorge Leon Martinez , Aylam Orian, Gene Gabriel, Scott Anderson, Roy Beck

Filmin Türü: Suç

Orijinal Adı: The Informer

Yapımcı Firma: Thunder Road Pictures

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 22.03.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title