Haberler

Teşkilat hangi gün? Teşkilat yeni bölümü bu akşam var mı?

Güncelleme:

Yeni sezonu büyük beğeni toplayan Teşkilat dizisinin yeni bölümleri hangi gün ekranlara geliyor merak edildi. Peki, Teşkilat yeni bölüm hangi gün? Pazar mı Pazartesi mi? Teşkilat yeni bölümü ne zaman, saat kaçta, hangi günler yayınlanıyor? İşte bilgiler...

Teşkilat hangi gün? Teşkilat yeni bölümü bu akşam var mı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Teşkilat, Tims&B imzalı, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisi olarak karşımıza çıkıyor.

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Havaalanına yapılan baskın ülke gündemine bomba gibi düşer. Ekip bu baskını bertaraf etmek için dört koldan çalışmalara başlar. İçeride olan Serdar, hem rehineleri hem Zehra'yı kurtarmaya çalışırken büyük bir tehlikenin geldiğinden habersizdir.

Saldırıyı yapanların amacı görünürde Doğu Akdeniz sözleşmesi gibi dursa da sürpriz olaylar karargahta bomba etkisi yaratır. Bu saldırı gerçekten bir terör saldırısı mıdır?

Yıldırım'ın planıyla beraber devreye giren maskelilerin yeni oyunları tahmin edilenden çok daha büyüktür. Nemesis için düğmeye basılmıştır. Serdar'ı ve tüm ekibi artık daha zorlu bir yolculuk beklemektedir. Ve bu yolculuk geçmişin de kapılarını açacaktır.

TEŞKİLAT HANGİ GÜN?

Türkiye'nin isimsiz kahramanlarının öyküsü olarak geçen 'Teşkilat', her hafta pazar günleri yayınlanmaktadır.

TEŞKİLAT KONUSU NE?

Teşkilat dizisinde, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Başkent Ankara'da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor. Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarını konu alan dizide, bir ölüm-dirim savaşının, bazen bir ateş çemberinin içinde "kötü adamların" kim olduğu da çok konuşulacak ve tartışılacak.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın oynadığı diziden önemli haberler gelmeye devam ediyor. Çekimleri Ankara'da gerçekleştirilen dizinin stoklu ilerlediği ve bir kaç bölümünün önceden çekildiği biliniyor. Çekimleri başlayan ve çalışmaları hızla bir şekilde devam eden ve yayın hayatına atılmak için gün sayan dizinin isminde değişikliğe gidildiği öğrenildi. Kod adı Teşkilat olan yeni dizinin, değişen ismini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter sayfasından duyurdu.

TEŞKİLAT OYUNCU KADROSU

  • Çağlar Ertuğrul : Serdar
  • Deniz Baysal : Zehra
  • Mesut Akusta : Mete Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.
  • Ezgi Eyüboğlu : Ceren
  • Ezgi Şenler : Pınar
  • Mehmet Usta : Zayed
  • Tuncer Salman : Hakkı
  • Nihat Alptuğ Altınkaya : Hulki
  • Serdar Yeğin : Uzay
  • Yavuz Bingöl : Adem
  • Uğur Ahmet Say : Gürcan
  • Yunus Destebaşı : Mert Çavuş Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Teşkilat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title