Haberler

Tesettür giyimin olmazsa olmazı: Beyaz gömlek kombinleri

Güncelleme:

Beyaz gömlek kombinleri tesettür giyim için vazgeçilmez bir parçadır. Düz sade bol ve iç göstermeyen beyaz gömlek en çok aranan ve istenen parçalardandır.

Gardıroplarının vazgeçilmez parçaları olan ve pek çok kombinin önemli parçası olan beyaz gömlekler, çok aranan tekstil ürünleri arasında yer alıyor. Tesettür giyimde elit konseptler, casual kombinler ve rahat kombinler, beyaz gömlek ile tamamlanıyor.

Tesettür giyimin olmazsa olmazı: Beyaz gömlek kombinleri

TESETTÜR GİYİMDE DÜZ BEYAZ GÖMLEK

Muhafazakar kadınların tercih ettiği beyaz gömlek, her zaman dolaplardaki yerini alıyor. Tesettür giyimde beyaz gömleğin en önemli özelliği ise kolay kombinlenmesi. İstenilen şıklığı, kolay şekilde veren beyaz gömlek, onlarca farklı tasarıma sahip. Tesettür giyim tercih eden kadınların ise devamlı aradığı tek bir parça var; uzun düz beyaz gömlek. Sade, detaysız, düğmesiz, iç göstermeyen beyaz gömlek birçok parça ile kolayca kombinlenebilir.

Tesettür giyimin olmazsa olmazı: Beyaz gömlek kombinleri

BEYAZ GÖMLEK KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR?

Tesettür giyim ofis stilinin sevilen parçası sade ve düz beyaz gömlek; blazer ceket, jile, jean, etek gibi neredeyse tüm parçalarla kombinlenebilir. Casual stilinizi beyaz gömlek ile destekleyebilirsiniz. Beyaz gömlek istediğiniz spor şık kombini her daim sunabilir. Tesettür giyimde jean pantolon ile giyilen bol ve uzun beyaz gömlek gün boyu rahat bir hareket alanı sunarken şıklığınızdan da ödün vermemenizi sağlar. Sonbahar ve kış aylarında kazak ile yapılan beyaz gömlek kombinleri, sıcacık bir gün sunar.

Tesettür giyimin olmazsa olmazı: Beyaz gömlek kombinleri

BEYAZ GÖMLEK MODELLERİ

Kadınların ilk tercihlerinden olan pamuklu, detaysız, uzun ve sade beyaz gömleklerin yanı sıra; günlük hayatta bütün detayı üst giyimiyle göstermek isteyenler için tasarlanan beyaz gömlekler de bulunmaktadır. Kimi zaman yakalarında, kimi zaman ceplerinde detayları olan beyaz gömlekler; bazen işlemeli de oluyor. Tesettür giyimde bu işlemeler, renkli veya parıltılı olarak karşımıza çıkıyor. Qras kadınlarının kurtarıcı ve vazgeçilmez parçası olan beyaz gömlek, dolaplarınızdaki yerini aldıkça şıklık ve rahatlık sizinle olacak.

Kaynak: Haberler.com / Moda

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title