Haberler

Tesettür giyimde monokrom stili

Güncelleme:

Monokrom, ev dekorasyonundan giyime kadar pek çok noktada karşımıza çıkabilecek bir stildir. Bu stilin yıllar içerisindeki gelişimi en çok beğeni toplayan tarzlardan biri haline gelmesine olanak sağladı. Peki, monokrom nedir? Monokrom stilde neler var? Tesettür giyimde monokrom nasıl kullanılır?

Monokrom; tesettür giyimde çok rağbet gören stillerden biridir. Minimal parçalar da kombinlere eklendiğinde vazgeçilmez bir tarz olarak karşımıza çıkan monokrom, rahat bir şıklık ve vazgeçilmez bir stil olarak dolaplardaki yerini korumaya devam ediyor.

MONOKROM NEDİR?

Monokrom, tek renk şıklığı olarak ifade edilebilir. Fakat bu tamamiyle siyah giyinmek veya kahverengi giyinmek değildir. Monokrom, bir rengin birbirinden farklı tonlarını uyum içinde bütünleştirir.

Tesettür giyimde monokrom stili

Kreatif anlayışın öne çıktığı monokrom şıklığında, stilistin disiplini ve estetik kalıpları oldukça değerlidir. Monokromda öne çıkan bir diğer renk kullanımı ise siyah beyazdır. Desenlerle çarpıcı bir görünüm elde edebilir ve bunu siyah beyaz renk kullanımıyla destekleyebilirsiniz. Siyah beyazın bir arada kullanımı da tesettür giyimde monokrom tarzının vazgeçilmez bir detayı olarak karşımıza çıkıyor.

TESETTÜR GİYİMDE MONOKROM NASIL KULLANILIR?

Tesettür giyimde takım çok tercih edilir; yanında aynı renk ayakkabı, çanta ve da vazgeçilmez olarak görülür. Monokrom bu tercihi çok daha şık hale getiriyor. kadınlarının tasarımlarında sıklıkla görülen monokrom; minimal stil ile oldukça uyumludur. Tesettür giyimde monokrom kullanımı, doğru kullanıldığında sizi adeta bir moda ikonu yapar. Bu tarzın gösterişten uzak ve bir o kadar klas görünüme sahip olduğu da dikkatlerden kaçmamalı. Tesettür giyimi tercih eden kadınların kombinlerinde aradığı bu detayları monokrom başarılı bir şekilde sunmakta.

Tesettür giyimde monokrom stili

Renk dengesini oluştururken minimal formlarda kalmak tesettür giyim monokrom stili için önemli bir detay. Simli, ışıltılı, pullu modeller tesettür giyim monokrom parçaları içerisinde yer almıyor.

MONOKROMUN OLMAZSA OLMAZ PARÇALARI

Monokrom stilde olmazsa olmaz bazı renkler vardır. Pastel renklerden nane yeşili, lila, mavi, sarı, su yeşili ve mint bunlardan bazıları. Renklerin yanı sıra öne çıkan bazı parçalar da var. Kargo , kaban gibi sezonun öne çıkan parçalarını ortak renk ile başarılı bir şekilde bir araya getirerek oldukça dikkat çekici ve bir o kadar başarılı bir stil elde edilir.

Tesettür giyimde tercih edilebilecek ve kullanımı oldukça rahat olan parçalarda süet kumaş, triko, pileli etekler ve şallar tarzınızı yansıtmaya yardımcı olacak.

Kaynak: Haberler.com / Moda

Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title