Haberler

Teoman Alper Yiğit kimdir? Teoman Alper Yiğit kaç yaşında, nereli? Teoman Alper Yiğit hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Gündeme dair yorumları ile dikkatleri çeken Teoman Alper Yiğit izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Teoman Alper Yiğit kaç yaşında, nereli? Teoman Alper Yiğit hayatı ve biyografisi! Teoman Alper Yiğit kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatleri çeken Teoman Alper Yiğit hakkında araştırmalar yapılıyor. Teoman Alper Yiğit kimdir? Teoman Alper Yiğit kaç yaşında, nereli? Teoman Alper Yiğit hayatı ve biyografisi!

TEOMAN ALPER YİĞİT KİMDİR?

2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Mekatronik bölümünden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi Micro MBA programını tamamladı. İş hayatına pnomatik, elektro-pnömatik sektöründe ve satış alanında başladıktan sonra robotik, makine ve kontrol sistemleri sektöründe görev aldı. Bir süre yine bir Japon şirketinde çalıştıktan sonra FANUC Türkiye ekibine katıldı.

Bakım, eğitim, yedek parça gibi satış sonrası hizmetlerde 6 ay görev yaptıktan sonra servis bölümünün yöneticiliğine getirildi. FANUC'un güçlü marka kimliğinin satış sonrası hizmetlere yansıtılarak müşteri memnuniyetinin artırılması için farklı stratejiler geliştirdi. Bir yıl sonra satış müdürü oldu. CNC, Robot ve Robomachine grubu ürünlerinin satış faaliyetlerini yönetti. FANUC Türkiye'de her birimde görev yaptıktan sonra 2015'te genel müdürlüğe getirildi. FANUC firmasının küreselde verdiği "Top Sales Person" ödülüne layık görülmüştür.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title