Haberler

Temmuz ayında yayınlanan 9 seçim anketinin ortalaması! En büyük sürprizi Özdağ'ın partisi yaptı

Güncelleme:

Partilerin seçim çalışmaları devam ederken anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak 9 anket şirketinin temmuz ayında yapmış oldukları araştırmanın ortalaması alındı.

ZİRVEDE AK PARTİ VAR

Çalışmanın sonuçlarına göre seçim anketinin ortalamasında birinci çıkan parti yüzde 31,3 ile AK Parti oldu. İkinci sırada yüzde 26,8 ile Cumhuriyet Halk Partisi bulunurken, üçüncü sırada ise yüzde 14,3 ile Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti yer aldı. Bu sıralamayı HDP ve MHP takip etti.

ZAFER PARTİSİ, DEVA VE GELECEK'İ GEÇTİ

Anketlerin ortalamasında en dikkat çeken nokta ise Zafer Partisi'nin oy oranı oldu. Ümit Özdağ'ın genel başkanı olduğu Zafer Partisi, yüzde 2,8 oy oranı ile hem Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi'ni hem de Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi'ni geçmiş oldu.

İşte 9 anket şirketinin ortalamasından çıkan sonuçlar;

Temmuz ayında yayınlanan 9 seçim anketinin ortalaması! En büyük sürprizi Özdağ'ın partisi yaptı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (38)

Onur Yener:

Allah'a şükür akıl sağlığım yerinde, vatanımı ve milletimi sevdiğim için de oyum Ak Parti'ye.

678
696
yanıtYanıtla
CEZA :

aklı olanın yoluda birdir. hedefide

yanıt8
yanıt16
Mami Ripper:

Emin misin dayı. dediklerinden belli 60'ı geçmişsin, bir şey diyeceğim gelecek bizim geleceğimiz, senin maaşın fazla herhalde fiyatlar sana koymuyor. biz 5 sene daha böyle yaşayamayız, sonuçta üniversite de aç yatan biz olacağız.

yanıt25
yanıt11
Çınar Saraç:

Akp yüzde 25 bile alamaz , bu anket Rize’de mi yaptınız Konya’da mı Kayseri de mi

453
255
yanıtYanıtla
ismail bey :

İyi partinin 14 aldığına inanıyorsunda..

yanıt9
yanıt29
CEZA :

sanada aferin.. ben anket yaptım bu sonuçlara göre cpe 115 en iyi parti 130 hadpa 95 diğerleride toplasan 10 falandır .. sana göre saçmaladım dimi ... aynı senin gibi

yanıt6
yanıt14
Çınar Saraç:

Sen de zaten şu kadar bir düşünce mantığı olsa MHP böyle yapmasaydı iyi parti yüzde 14 değil yüzde 3 alamazdı dersin , Bahçeli sağolsun mhpyi bitirdi iyi parti de tabi yüzde 16 da alır yüzde 20 de alır

yanıt12
yanıt5
Güray Dilli :

Geleceğimiz için oyum , kaçak suriyeli ,afgan vb göçmenleri yurdumdan geri gönderene

420
103
yanıtYanıtla
adem karabıyık:

Ak partiye üye vatandaşların bile, kendi partilerinden dert yandığı bu ortamda anketlerde Ak partinin hala 1. parti olması akla mantığa aykırı bir durum. Bu haber hiç İnandırıcı değil.

390
115
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Balkon konuşması dinlerken ayılırsın ..))

yanıt124
yanıt153
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title