Haberler

Televizyona Transfer Oldu

Sanat Dünyasının Ünlü İsmi Nilgün Belgün, Yepyeni Bir Sabah Kuşağı Programıyla Tv8 İzleyicileriyle Buluşuyor: "Haftaiçi Hergün Nilgün Belgün"

SANAT DÜNYASININ ÜNLÜ İSMİ NİLGÜN BELGÜN, YEPYENİ BİR SABAH KUŞAĞI PROGRAMIYLA TV8 İZLEYİCİLERİYLE BULUŞUYOR: "HAFTAİÇİ HERGÜN NİLGÜN BELGÜN"

Sanat dünyasından güzelliğe, magazin gündeminden sağlık sorunlarına, kültür sanat etkinliklerinden sosyal etkinliklere kadar her konunun masaya yatırılacağı program, 22 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 08:30/10:00 saatleri arasında tv8 ekranlarına gelecek.

İŞSİZSENİZ NİLGÜN BELGÜN'E BAŞVURUN…

Benzerlerinden farklı formatıyla dikkat çeken Haftaiçi Her Gün Nilgün Belgün, izleyenlerin sorunlarına çözümler üreterek onlara yaşam kılavuzluğu yapacak… Belgün, her haftanın ilk günü bir belediye başkanını konuk edecek… Yaptıkları hizmetler ve projeleri konusunda bilgiler verecek olan belediye başkanları, işsiz izleyicilere de iş imkanı sağlayacak… Her hafta 3 izleyici, İstanbul'un ilçe belediyelerinden birinde işe girme imkanına kavuşacak. tv8 izleyicileri, interaktif olarak programa başvurarak bu imkandan yararlanabilecekler. Nilgün Belgün, her hafta belediyelerce istihdam imkanı yaratılan izleyicileri ekranlarda duyuracak….

Yine her hafta Pazartesi günleri programa konuk olacak ünlü bir astrolog, farklı bakış açısıyla burçların haftalık değerlendirmesini yapacak.

HAYATA DAİR MAGAZİN

Nilgün Belgün, haftanın en popüler magazin olaylarını ve gündemin gözden kaçan detaylarını, birbirinden ünlü konuklarıyla birlikte keyifli bir sohbet eşliğinde ekranlara yansıtacak.

KADINLAR MATİNESİ

Hanımlar ekran başına… Programda her Çarşamba Kadınlar Matinesi var… Sadece kadınların konuk olacağı, kadınların çalıp söyleyeceği ve hünerlerini sergileyeceği bölüme, izleyiciler de ürettikleri eserleriyle canlı yayında konuk olacaklar. Hanımlar! Çarşamba günleri kimseye randevu vermeyin, matinenizi kaçırmayın…

GÜZELLİK, MODA, ESTETİK, SAĞLIK

Programa her Perşembe günleri güzellik, estetik, sağlık ve moda dünyasında dalında uzman kişiler konuk olacak… Bilinmeyenler günışığına çıkarılacak, yenilikler ekranlara yansıtılacak.

CUMA GÜNLERİ KAHVALTIYA BEKLERİZ!..

Nilgün Belgün, her hafta Cuma günleri sanat dünyasından ünlü bir dostunun ya da izleyicilerden birinin evine kahvaltıya konuk olacak. Keyifli bir aile sohbeti, nefis bir kahvaltı ve hafta sonuna neşeli bir merhaba, Haftaiçi Her Gün Nilgün Belgün'de

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title