Haberler

Teke Tek canlı izle! 7 Şubat 2023 Salı Fatih Altaylı ile Teke Tek Deprem Özel programı canlı izleme linki var mı?

Güncelleme:

Habertürk Teke Tek'e bugün jeolog Prof. Dr. Naci Görür konuk olacak. Program bugün saat 20:00 'da başlayacak ve Show TV'den de yayınlanacak. Programı canlı izlemek isteyenler, Teke Tek canlı izle! 7 Şubat 2023 Salı Fatih Altaylı ile Teke Tek Deprem Özel programı canlı izleme linki var mı? araştırması yapıyor. İşte detaylar...

Teke Tek, gazeteci Fatih Altaylı'nın hazırlayıp sunduğu televizyon programı. 1995-2000 yılları arasında Medyapım bünyesinde hazırlanmıştır. Program Habertürk'e geçtikten sonra Fatih Altaylı, Murat Bardakçı ile beraber, Teke Tek'le aynı formatta yayınlanan "Teke Tek Özel" adlı bir programı da yayın hayatına soktu. Teke Tek canlı izle! 7 Şubat 2023 Salı Fatih Altaylı ile Teke Tek Deprem Özel programı canlı izleme linki var mı?

TEKE TEK SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?

Teke Tek bugün 7 Şubat 2023 Salı saat 20:00'da Habertürk TV'de ve Show TV'de başlayacak.

HABERTÜRK TEKE TEK CANLI YAYIN NEREDEN İZLENİR?

Bugünkü 7 Şubat 2023 Teke Tek programını Habertürk TV ekranlarından ve Show TV ortak yayınından izleyebilirsiniz.

7 ŞUBAT 2023 TEKE TEK KONUKLARI KİMLERDİR?

Teke Tek Özel programının bugünkü konuğu Prof. Dr. Naci Görür olacak.

TEKE TEK NEDİR, PROGRAM FORMATI NASIL?

Teke Tek, gazeteci Fatih Altaylı'nın hazırlayıp sunduğu televizyon programı. 1995-2000 yılları arasında Medyapım bünyesinde hazırlanmıştır. Haber tartışma formatında yayınlanan programın yönetmenliğini aralarında İzzet Öz, Feyzi Öktem, Nihat Özcan, Uğur Aksay, Birkan Uz, Ebru Yalçın'ın bulunduğu Medyapım kadrosunda yer alan yönetmenler yaptı.

Program hala Fatih Altaylı'nın sunumu ile Habertürk ekranlarında yayın hayatını bir iç yapım olarak sürdürmektedir. Programın yönetmenliğini 2008'den 2016'ya kadar Hülya Arslan Akoğul üstlenmiştir.

Program Habertürk'e geçtikten sonra Fatih Altaylı, Murat Bardakçı ile beraber, Teke Tek'le aynı formatta yayınlanan "Teke Tek Özel" adlı bir programı da yayın hayatına soktu. Normal Teke Tek'e göre içerdiği konular biraz daha farklıdır. İlber Ortaylı ve Celal Şengör'ü sık sık ağırlayan "Teke Tek Özel" programı 16 Mart 2016 tarihinde son bölümünü yaptıktan sonra ani bir kararla yayından kaldırılmıştır. Fatih Altaylı bu konuda üzüntüsünü programda sarfettiği şu sözlerle ifade etmiştir:

"Yayından çıkarıldığını öğrenince; tansiyonum yükseldi, akşam burnum kanadı üzüntüden. Hiçbir şeye bu kadar üzülmemiştim. Gerçekten çok üzüldüm."

Teke Tek Özel programı 25 Eylül 2016 tarihinde geri dönmüştür.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fatih Altaylı Naci Görür Habertürk Show Tv Deprem Fatih Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title