Haberler

Tayyip Talha kimdir? Tayyip Talha Sanuç kaç yaşında, nereli? Tayyip Talha Sanuç hangi takımda, hangi mevkii?

Güncelleme:

Süper Lig'de transfer döneminin bitmek üzere olmasıyla takımlar transfer görüşmelerini hızlandırdı. Takımların takımlarını güçlendirmek için yaptığı transferler için son günler. Dele Alli transferi ile gündemi sallayan Beşiktaş şimdi ise Tayyip Talha Sanuçile adından bahsettirirken Fenerbahçe de Tayyip Talha ile ilgileniyor. Siyah- beyazlı ekibin şimdi ise Tayyip Talha Sanuç'un takımına kattığı iddia ediliyor. Taraftarların heyecanla sıkı sıkıya takip ettiği transfer döneminde Tayyip Talha Sanuç'un adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılıyor. Taraftarlar Beşiktaş ve Fenerbahçe ile adı anılan yeni futbolcunun kim olduğunu araştıyor. Peki, Tayyip Talha Sanuçkimdir? Tayyip Talha Sanuçkaç yaşında, nereli? Tayyip Talha Sanuçhangi takımda, hangi mevkii?

TAYYİP TALHA SANUÇ KİMDİR?

17 Aralık 1999 yılında doğan oyuncu,stoper mevkisinde oynayan Türk futbolcudur. Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'da forma giymektedir. Tayyip Talha, ilk profesyonel maçına 2 Haziran 2017 tarihinde Karabükspor formasıyla Süper Lig'de 3-2 yendikleri Akhisar Belediyespor karşısında çıktığında 17 yaşındaydı. 1.88 metre boya sahip olan futbolcu, Adana Demirspor'da 2 numaralı formayı giyiyor. 2010- 2017 yıllarında Karabükspor'da mücadele etmişti. 12 maça çıktı. 2018 yılında Adana Demirspor'a transfer olan oyuncu 84 maça çıkarken 7 gol kaydetti.

TAYYİP TALHA SANUÇ İNSTAGRAM HESABI

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Beşiktaş Spor Kulübü Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title