Haberler

Survivor'da Nihat'ın En Zor Anları

Güncelleme:

Survivor'ın favorilerinden Nihat, annesinin beyin kanaması geçirdiğini duyunca ne yapacağını bilemedi.

Survivor'ın favori yarışmacısı Nihat Altınkaya'nın annesi Nilüfer Altınkaya geçen cumartesi beyin kanaması geçirdi.

Hemen yoğun bakıma alınan Nilüfer Altınkaya'nın burnundan kan geldiği ve yakınları tarafından acil olarak hastaneye yatırıldığı öğrenildi.

Survivor yarışması için Dominik'te olan oyuncu Nihat Altınkaya haberi duyar duymaz Ilıcalı'nın özel uçağıyla sessizce Türkiye'ye geldi.

Survivor ekibi bugün Nihat Altınkaya'nın annesinin hastaneye kaldırıldığı haberinin verildiği anın görüntülerini medyayla paylaştı.

Haberi aldıktan sonra Annesi beyin kanaması geçirdiği için İstanbul'a gelen Nihat'ın yarışmaya geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu. Annesini ziyaret eden Nihat, ziyaretinden sonra adaya geri döndü.

Basın mensupları Nihat'ın annesi ile ilgili bilgi almak için Nilüfer Altınkaya'nın yakınları ile görüştü. Altınkaya'nın yakınları durumu şöyle anlattı: "Nilüfer son zamanlarda çok yorgundu. Yarışmanın da stresi içindeydi. Sabaha karşı 04.30'da fenalaştı, hemen hastaneye kaldırdık."

İşte Nihat'ın yıkıldığı anlar...

Kaynak: Medya

Dominik Cumhuriyeti Nihat Altınkaya Türkiye Medya Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title