Haberler

Ekmek almaya gelen AK Partili çocuğa hakaretler yağdıran fırıncının iş yeri mühürlendi

Güncelleme:

Sultangazi'de bir fırın sahibi, ekmek almaya gelirken "Reis" diye bağıran çocuğa hakaret ederek dükkandan kovmuş ve hakaretler savurarak satış yapmamıştı. Olayın cep telefonu kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından şahsın dükkanı mühürlenerek, işyeri açma ve çalışma ruhsatı iptal edildi. Mühürlenen fırına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının asıldığı görüldü.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir fırından ekmek almaya giden çocuk, iddiaya göre "AK Partili" olduğu gerekçesiyle fırıncı taafından ağır hakaretler edilerek dükkandan kovulmuş, olayın üzerine çocuğun yakınları dükkana gelerek dükkan sahibine çocuğu neden kovduğunu sormuştu. Olayı itiraf eden fırıncı, "köpeklere ekmek satmıyoruz" diyerek çocuğun yakınlarını bıçakla tehdit etmişti.

Ekmek almaya gelen AK Partili çocuğa hakaretler yağdıran fırıncının iş yeri mühürlendi

DÜKKAN MÜHÜRLENDİ

Olayın cep telefonu kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Sultangazi Belediyesi harekete geçti. Dükkan zabıta ekipleri tarafından mühürlenerek, şahsın işyeri açma ve çalışma ruhsatı iptal edildi. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Artık eski Türkiye yok. Hak ve özgürlüklerinin sadece kendileri için geçerli olduğuna inanan, kendileri gibi düşünmeyenleri ötekileştiren ve hatta hakaret eden kara zihniyetin bir tezahürü ile karşı karşıya kalan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Son derece demokratik ve katılımcı bir seçimin sonucuna tahammül edemeyen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren seçmenlere hakaret eden şahsın bulunduğu işletme ile ilgili tutanak tutulmuş ve bilahare bu işyeri mühürlenerek, işyeri açma ve çalışma ruhsatı iptal edilmiştir" dedi.

Sultangazi'de çocuğa hakaret eden fırıncının işyeri mühürlendi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN FOTOĞRAFI ASILDI

Mühürlenen işletmenin camına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının asıldığı görüldü.

GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında şüpheli K.Y. hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve "silahla tehdit" suçlarından gözaltı kararı verildi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri K.Y'yi çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Sultangazi Ekmek Güncel Haberler

500

Yorumlar (93)

Gökhan Altaylı:

Arkadaşlar bakın eğer bu seçimlerin tersi olsaydı yani kılıçdaroğlu kazansaydı, inanın şu an sokaklarda terör estireceklerdi. Depremzedelere nasıl da kin nefret dolu mesajlar verdiklerini çok iyi biliyoruz. O yüzden kesinlikle yanlış yapana af olmamalı. Belediye çok iyi yapmış.

479
181
yanıtYanıtla
er ak:

adam istedigine satar istedigine satmaz. tersi olsa yine kapatacak miydiniz. cocuk baska neler dedi acaba bilen yok

155
456
yanıtYanıtla
Blackened:

Senin zihniyetine de sana da...

yanıt207
yanıt71
ERKAN :

istediğine satar diye birşey yok kanun satıştan kaçınamazsın der ama tersi olsaydı adama bişey olmazdı orası kesin

yanıt116
yanıt36
mesut:

Saçma saçma konuşma. Bu ev değil, araba değil. Ekmek satıyor. Halk içinde pazar kurup, esnaflık yapıyorsan herkese satarsın. Ayrım yapmaya gerek yok. Esnaf kardeşimizi Allah ıslah etsin

yanıt151
yanıt20
Yavuz Çıplak:

seversin sevmezsin o senin bileceğin iş ama aleni hakaret edemezsin adam gibi esnaflığını yapar ne satıyorsan müşterine sunar geçersin konuyuda fazla uzatmaz böylede rezil olmazsın...

516
69
yanıtYanıtla
Raşit Şenoğlu:

Yazık günah bir yanlış anlaşılma dan dolayı bir işyeri kapatılamaz kaldıki birin sevdiğini öteki sevmeye bilir bu gayet normal çocuğun dükkan içinde bağırması çok yanlış belediye başkanı çalışanların ekmeğiyle oynamış burada yandaş olmayanlara AKP

185
346
yanıtYanıtla
İbrahim Akgül:

Köpeklere ekmek satmıyoruz ne demek peki. Biz de köpeklere fırsat vermiyoruz. Bu kadar basit.

yanıt9
yanıt17
Ertugrul Ayyildiz:

Sonunu düsünmeyen, Rezil olur ,Bukadarmi düsmansiniz Recep Tayipe, Ulan burasi Türkiye Cumhuriyeti, Kilicdarogluda secilseydi, ayni hayata devam etcekdik, anlamadim gitdi arkadas, Sanki bu secilen Cumhurbaskanimiz, Aileni katletdi, yaziklar olsunki size, Hakliya Hakli, Haksiza Haksiz, diyemiyecek kadar Utanmazsiniz.

yanıt8
yanıt15
Behzat Türkmenoğlu:

Yorumları okudum hak hukuk diyorsunuz bir çocugun agzınan çıkan lafa bile tahamül gösteremiyorlar siz hangi hak hukuktan bahsediyorsunuz bu gidişle bir çok işyeri kapanacak sanırım Esnaf gelen müşteriye siyasi gözüyle bakamaz

385
131
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title