Haberler

Suikastçı Filmi

Suikastçı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Suikastçı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

14 yaşındayken ailesini trajik bir trafik kazasında kaybeden Mitch'in hayatını trajediler bırakmaz. 23 yaşında kız arkadaşı Katrina'ya evlenme teklifi ettiği gün, bir grup terörist bulundukları yere silahlı saldırıda bulunur ve Katrina hayatını kaybeder. Yaşadığı bu talihsiz olaydan sonra intikam yemini eden Mitch, CIA Genel Müdür Yardımcısı Irene Kennedy tarafından işe alınır. Kennedy, Mitch'nin eğitilmesi için Soğuk Savaş gazisi Stan Hurley'i görevlendirir. Birlikte sivil ve askeri hedeflere yönelik gerçekleştirilen saldırıları araştırmaya başlarlar. Yaptıkları araştırmalarla, bir ajanın Orta Doğu'da 3. Dünya Savaşı'nı başlatmak istediğini keşfeden ikili, kendilerini tehlikeli bir mücadelenin içinde bulurlar.

Yönetmen: Michael Cuesta

Senaryo: Stephen Schiff, Michael Finch , Edward Zwick, Marshall Herskovitz, Vince Flynn

Oyuncular: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Scott Adkins, Taylor Kitsch, Sanaa Lathan, David Suchet, Kamil Lemieszewski, Shiva Negar, Sydney White, Kiera Bell, Navid Negahban, Göksun Çam, Trevor White, Evie Wray, Chris Webster, Michael Wildman, Andrew Pleavin, Bentley Kalu, David Cohen, Nej Adamson, Alaa Safi , Joseph Long , Khalid Laith, Ronan Summers, Mohammed Bakri, Kola Bokinni, Jaff Davis, Yousef 'Joe' Sweid , Tolga Safer, Dacio Caballero, Eben Young, Joost Janssen, Zackary Momoh, Jorge Leon Martinez , Graham Curry, Tuncay Güneş

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: American Assassin

Yapımcı Firma: CBS Films

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 111 dk.

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 15.09.2017

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Trevor White Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title