Haberler

Sosyoloji Okumanın Kazanımları Konulu Konferans Düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünün düzenlediği “Sosyoloji Okumanın Kazanımları” konulu konferans Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünün düzenlediği "Sosyoloji Okumanın Kazanımları" konulu konferans Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Konferansa Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Konferansta sosyolojinin her geçen gün daha da önem kazandığını dile getiren Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer, "Sadece Sosyal Bilimler ile uğraşanlar değil, farklı disiplinlerde uzmanlaşan veya farklı işlerle meşgul olanlar da Sosyolojiye ayrı bir önem vermektedir" dedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Özgecan Nidal Sulan ise öğrencisi olarak girdiği üniversiteden mezun olmanın ve bu üniversitede konferans vermenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirterek sözlerine başladı. Başta danışmanı ve Bölüm Başkanı olan Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer olmak üzere emeği geçen tüm hocalarına teşekkür eden Sulan, sosyoloji alanında aldığı eğitim sayesinde toplumu ve toplumun dinamiklerini daha iyi anladığını dile getirdi. Sulan, Sulh Ceza Hakimi olarak yaptığı işte ve verdiği kararlarda bu bilgilerin çok yararını gördüğünü ifade etti. Sosyoloji Bölümünde okuyan öğrencileri de tebrik eden Sulan, çok iyi bir bölüm seçtiklerini belirterek, bu bölümde kendilerini çok iyi yetiştirmelerini istedi. Öğretim elemanları ve öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Bektaş Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title