Haberler

Sorunlar çözülüyor

Güncelleme:

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Çözüm Birimi, şehrin her noktasında hem taleplere cevap veriyor hem de iş programına göre şehrin çözüm bekleyen noktalarına müdahale ediyor.

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Çözüm Birimi, şehrin her noktasında hem taleplere cevap veriyor hem de iş programına göre şehrin çözüm bekleyen noktalarına müdahale ediyor.

Çözüm Birimi, daha önceden belirlenen noktalarda boyama ve onarım ağırlıklı gerçekleştirirken, bu çalışmaların zamanla şehrin geneline yayılacağını bildirdi.

Bu kapsamda; Kale mesire alanında çevre düzenlemesi, Kapu Mahallesi Çayırbağazı Sokak'ta parke tamiratı, Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak'ta parke tamiratı, Teyyaredüzü Mahallesi Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Caddesi'nde asfalt ve parke tamiratı, Gedikkaya Mahallesi 105 Nolu Sokak'ta asfalt tamiratı, Çınarlar Mahallesi Dik Sokak'ta küp taş tamiratı, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi'nde kaldırım tamiratı, Nizamiye Mahallesi Laçin Sokak'ta parke tamiratı, Güre Mahallesi üniversite sapağı bordür boyama, Hacıımiktad Mahallesi Akasya Sokak'ta engelli rampası yapımı, Teyyaredüzü Mahallesi Aydınlar Sokak'ta parke ve kaldırım tamiratı, Gedikkaya Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde kaldırım tamiratı, Seldeğirmeni Mahallesi Kabacakuz Sokak'ta çevre düzenlemesi ve genel olarak cadde ve sokaklarda hız kesici boyaması yapılıyor.

Çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp, vatandaşların taleplerine anında cevap vermek için yoğun bir program uygulayan Çözüm Birimi yetkilileri aralıksız olarak çalışmalara devam edileceğini ifade etti.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Fen İşleri Müdürlüğü Giresun Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
title