Haberler

Soner Olgun kim? Soner Olgun'un eşi Özlem Olgun kimdir?

Güncelleme:

Yaptığı parçalarla adından bahsettiren Soner Olgun, magazin gündeminin de merak edilen isimleri arasında yerini alıyor. Uykusuzlar Kulübüne de konuk olan Soner Olgun ve eşi Özlem Olgun hakkında Soner Olgun kim? Soner Olgun'un eşi Özlem Olgun kimdir? sorularının yanıtı araştırlıyor. Soner Olgun şarkıları, albümleri nedir? Soner Olgun kaç yaşında, nereli?

Soner Olgun kim? Soner Olgun'un eşi Özlem Olgun kimdir? sorularının yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Okan Bayülgen'in sunumuyla yayınlanan Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan isimler arasında yer alan Soner Olgun ve Özlem Olgun hakkında araştırılan konuları sizler için derledik.

SONER OLGUN KİMDİR?

Soner Olgun,(d. 1959) Türk müzisyendir. Fethiye'de dünyaya gelen Soner Olgun, Bornova Anadolu Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro/Dramatik Yazarlık Bölümünden mezun oldu. İlk albümü "Letafet"i 1992 yılında müzik dünyasına kazandırdıktan sonra sahne çalışmalarına başladı.

1994 yılında "Her Şey Değişmeli", 1999 yılında "İyi Bayramlar", 2004 yılında "İyi Bayramlar Türkiye" ve 2012 yılında "Sevda Diye Bir Kuş" albümlerini çıkardı.

Soner Olgun, bir de "Letafet" isimli oyun yazmış ve müziklerini yapmıştır. Kendi adını taşıyan Soner Olgun ile İyi Bayramlar adında Cine5 ve TV 8 kanallarında müzik programları hazırlayıp sunmuştur. Türkiye'nin her yerinde ve Kuzey Kıbrıs'ta konserler veren Olgun, 1997-2014 yılları arası aralıksız 17 yıl boyunca da, İstanbul'da aynı mekanda her Cuma ve Cumartesi olarak sahne çalışmalarını sürdürerek, kırılması zor bir rekora imza atmıştır. 2014 yılından itibaren Türkiye'nin farklı şehirlerinde konser çalışmalarını devam ettirmekte olan Soner Olgun, Kuzey Kıbrıs'da da bir rekora imza atarak , 2 yıldır aralıksız her hafta Merit Park Hotel'de izleyicisi ile buluşarak, en fazla sahne alan sanatçı unvanına sahip olmuştur. 2015 yılında ilk maxi single çalışması olan "Yakarım Yağmurları" albümünü seyircisi ile buluşturmuştur. Canlı performansı ve sahne hakimiyeti ile Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından biri olarak anılan Soner Olgun'un; bugüne kadar yayınlanmış sözü veya müziği kendisine ait 35 adet eseri mevcuttur.

Albümleri

  • 1992 - Letafet
  • 1994 - Her Şey Değişmeli
  • 1999 - İyi Bayramlar
  • 2004 - İyi Bayramlar Türkiye
  • 2012 - Sevda diye bir kuş
  • 2015 - Yakarım Yağmurları EP

SONER OLGUN'UN EŞİ ÖZLEM OLGUN KİMDİR?

Soner Olgun ile evli olan Özlem Olgun aynı zamanda Olgun'un vokalistidir. Cine5'te Soner Olgun ve orkestrasıyla birlikte program yapmışlardır.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Soner Olgun Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title