Haberler

Son Yaz Selim Kara ölüyor mu? Son Yaz Ali Atay diziden ayrılıyor mu? Son Yaz Selim Kara ölüyor mu? Son Yaz Savcı Selim Kara ölecek mi?

Güncelleme:

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı Son Yaz dizisi Fox TV'de cuma akşamları ekrana geliyor. Peki, Selim Kara'nın vurulduğu görülen fragmanda Selim Kara ölecek mi? Son Yaz Selim Kara ölüyor mu? Son Yaz Ali Atay diziden ayrılıyor mu? Son Yaz Selim Kara ölüyor mu? Son Yaz Savcı Selim Kara ölecek mi? Ali Atay diziden ayrılacak mı? Ali Atay kimdir?

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı Son Yaz dizisi Fox TV'de cuma akşamları ekrana geliyor. Peki, Selim Kara'nın vurulduğu görülen fragmanda Selim Kara ölecek mi? Son Yaz Selim Kara ölüyor mu? Son Yaz Ali Atay diziden ayrılıyor mu? Son Yaz Selim Kara ölüyor mu? Son Yaz Savcı Selim Kara ölecek mi? Ali Atay diziden ayrılacak mı? Ali Atay kimdir? İşte detaylar haberimizde…

SON YAZ SELİM KARA ÖLÜYOR MU?

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı Son Yaz dizisi Fox TV'de cuma akşamları ekrana geliyor. Peki, Selim Kara'nın vurulduğu görülen fragmanda Selim Kara ölecek mi? Merak ediliyor. 11. Bölüm fragmanında vurulan Selim Kara'nın ölüp ölmeyeceği henüz belli değil. Dizi devamında bu soru cevap bulacaktır. Selim Kara'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusunda resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

SON YAZ ALİ ATAY DİZİDEN AYRILACAK MI?

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı Son Yaz dizisi Fox TV'de cuma akşamları ekrana geliyor. Peki, Selim Kara'nın vurulduğu görülen fragmanda Selim Kara ölecek mi? Merak ediliyor. 11. Bölüm fragmanında vurulan Selim Kara'nın ölüp ölmeyeceği henüz belli değil. Dizi devamında bu soru cevap bulacaktır. Ali Atay'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusunda resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

SON YAZ DİZİSİ KONUSU

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay),8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın'dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara'nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın'ı (Alperen Duymaz) Selim Kara'nın bizzat koruması.
Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.
Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim'i; İzmir'de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.
Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün'ü ailesinin yanına İzmir Çeşme'de bulunan Adalet Sitesi'ne götürmek zorunda kalır.

SON YAZ OYUNCULARI

Ali Atay

Alperen Duymaz

Funda Eryiğit

Hafsanur Sancaktutan

Emre Karayel

Sinan Tuzcu

Şebnem Dönmez

Arif Pişkin

Sezer Koç

Halil Babür

Yasemin Yazıcı

Erdem Şanlı

SON YAZ ALİ ATAY KİMDİR?

Dursun Ali Atay (d. 20 Nisan 1976, Rize), Türk oyuncu, müzisyen ve film yönetmenidir.

20 Nisan 1976 tarihinde Rize'de doğdu. 1999'da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ali Atay "Şapkadan Babam Çıktı" adlı dizide başarısız illüzyonist Maksut'u oynamıştır. TRT'de 3 sezon boyunca yayınlanan Leyla ile Mecnun adlı komedi dizisinde oynadığı Mecnun Çınar karakteriyle çok büyük bir başarı yakalamıştır. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra aynı dizi ekibi ile beraber çekilen ve Star Tv'de yayınlanan Ben de Özledim dizisinde kendini oynamıştır. Ayrıca, Leyla ile Mecnun ekibinin kurmuş olduğu Leyla The Band grubunun vokalistidir.

2014 Haziranında ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu Limonata adlı başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban'ın bulunduğu sinema filminin çekimlerine başlamıştır. ATV'de yayınlanan Mutlu Ol Yeter adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Dizide Atay'ın yanı sıra Aslı Enver, Öner Erkan ve Ertan Saban da rol almıştır.

2017'de BluTV üzerinden yayınlanan Türkiye'nin ilk online dizisi Masum da Haluk Bilginer, Nur Sürer, Okan Yalabık gibi isimlerle baş rolü paylaşmıştır. Yusuf Komiser karakterini canlandırmıştır.] Türkiye'nin 90. Akademi ödülleri için aday gösterdiği Ayla filminde Ali Astsubay karakterini canlandırmıştır.] Aksiyon Komedi tarzındaki Ölümlü Dünya filminin yönetmen koltuğunda yer almıştır.] Aynı yıl Nuh Tepesi filminde başrol oynamıştır. 2019 yılında gerçek bi' hikâyeden uyarlanan Türk İşi Dondurma filminde rol almıştır. Aynı yıl yine yönetmenliğini üstlendiği Cinayet Süsü filmi vizyona girmiştir.

ÖZEL HAYATI

2008 senesinde Ebru Cansız ile evlenmiş ancak 2013 senesinde boşanmışlardır. 6 Şubat 2019 tarihinde Hazal Kaya ile evlenmiştir. Fikret Ali adında bir çocuk babasıdır.

FİLMOGRAFİSİ

2021 - Son Yaz

2017 - Masum

2017 - The Daughter of War

2015 - Mutlu Ol Yeter

2013 - Sen Aydınlatırsın Geceyi

2013 - Ben de Özledim

2011 - 2012 - Leyla ile Mecnun

2010 - Vay Arkadaş (Manik)

2010 - Kılıç Günü (Cenk Kızıltan)

2010 - Gönül Ferman Dinlemiyor

2010 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

2009 - Yapma Diyorum

2009 - 40

2008 - Kurtlar Vadisi Pusu 2. Sezon

2007 - İyi Seneler Londra

2007 - Hayat Kavgam

2007 - 2008 - Eşref Saati

2006 - Cemile

2005 - Çeşm-i Bülbül

2005 - Çanta

2005 - O Şimdi Mahkum

2004 - Çınaraltı

2004 - Kırlangıç

2003 - Şansa Bak

2003 - Şapkadan Babam Çıktı

2001 - Aşkım Aşkım

2000 - Artık Çok Geç

1998 - İkinci Bahar

Yönetmen:

2018 - Ölümlü Dünya

2014 - Limonata

Senaryo:

2014 - Limonata

Ödülleri:

2008 – 13.Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (İyi Seneler – Londra)

2014 – 19. Sadri Alışık Ödülleri – Ayhan Işık özel ödülü (Sen Aydınlatırsın Geceyi)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Funda Eryiğit fox dizisi Ali Atay Fox Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title