Haberler

Son Nefesime Kadar Emel kim? Begüm Birgören kaç yaşında, nereli? Begüm Birgören dizileri ve filmleri

Güncelleme:

FOX'un yeni dizisi "Son Nefesime Kadar" ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin oyuncuları da merak konusu oldu. Son Nefesime Kadar Mihri kim sorusu araştırılıyor. Nurgül Yeşilçay'ın bir polisi canlandırdığı dizinin fragmanı sosyal medyada büyük beğeni topladı. BBC'nin BAFTA ödüllü Happy Valley dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ekranlara gelecek olan Son Nefesime Kadar Emel gerçek adı nedir? Begüm Birgören kaç yaşında, nereli? Begüm Birgören dizileri ve filmleri

Son Nefesime Kadar Emel kim, gerçek adı nedir sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Son Nefesime Kadar kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor. Son Nefesime Kadar oyuncuları kim? Begüm Birgören kaç yaşında, nereli? Begüm Birgören dizileri ve filmleri

SON NEFESİME KADAR KONUSU

Yıllar önce kızını büyük bir felaket sonrası kaybetmiş acılı bir annedir Mihri. Bu kayıp sonrası aldığı radikal bir karar yüzünden ailesi dağılmış, oğlu ve kocası tarafından terk edilmiş, tek başına kalmıştır. Ancak Mihri yılmamış, kızından geriye kalan tek hatıra olan torununa sımsıkı sarılmış, hayatın ona getirdikleriyle barışık, küçük sade bir hayat yaşamaya başlamıştır. Ta ki kızının ölümünün müsebbibi ve bir suç makinası olan Ejder'in hapisten çıktığını duyana kadar.

SON NEFESİME KADAR EMEL KİM?

Emel, debdebeli geçmişine sünger çekmiş, yepyeni ve farklı bir başlangıç yapmış, ablası Mihri'ye sonsuz bir sevgiyle bağlı bir kardeşten de öte, onun kader ortağıdır. İstanbul'da başarılı ve parlak bir reklamcılık kariyeri varken, hayatı yaptığı yanlış seçimler yüzünden tepe taklak olmuştur. 8 yıl önce yeğeni Melisa'nın kendini onun evinde asması, Emel'i sonsuza kadar kapanmaz ve kimselere anlatamadığı bir şekilde yaralamıştır. Günden güne kedere ve alkole teslim olan Emel artık tükenme noktasında ablası Mihri'nin şefkatli kollarında bulmuştur kurtuluşu.

Kasabada ablasıyla birlikte sakin bir hayatı vardır. Kendi dünyasını yaratmıştır. Alkol sorununu geçmişte bırakmış, kendini el işleri konusunda geliştirmiştir. Mihri'yle, Umut'un sorumluluğunu paylaşmış ve ona anne/baba olmuşlardır. En az Mihri kadar seviyordur Emel de Umut'u.

Ejder'in hayatlarına girmesiyle Mihri'nin kabusa dönen hayatını hep dengede tutmaya çalışan kişi olur Emel. Ablasının sağ duyusu, onu yanlıştan koruma duvarı hatta zor zamanlarında terapisti.

Emel hem ablası Mihri'ye destek olmak hem de Umut'u korumak için çırpınıp dururken, geçmişin hayaletleri tekrar karşısına çıkar. Üstelik bu geçmişin hayaletleri Emel'i tekrar o zor ve karanlık günlere sürüklemeye çalışırken aynı zamanda onu zorlu bir sınavla karşı karşıya bırakır.

EMEL GERÇEK ADI NEDİR?

Dizide Emel karakterini canlandıran isim Begüm Birgören'dir.

BEGÜM BİRGÖREN KİMDİR?

Ayşe Begüm Birgören 20 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin hafta sonu kurslarıyla başlayan oyunculuk hayatına başlayan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur. Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama yüksek lisansı yapmaktadır.

İlk olarak 2005 yılında "Seher Vakti" dizisiyle kamera karşısına çıkan Birgören, daha sonra kariyerine "Kırık Kanatlar" "Kara Yılan", "Ömre Bedel", "Ağır Roman: Yeni Dünya'","Kaçak", "Bir Deniz Hikayesi" ve son olarak "Umuda Kelepçe Vurulmaz" dizisiyle başarılı bir şekilde devam etmiştir. Aynı zamanda beyaz perdede "Sen Ne Dilersen", "Ali'nin Sekiz Günü", "Nokta", "Kars Öyküleri", "Türkan", "Göl Zamanı" ve son olarak yönetmen koltuğunu Ruhi Yapıcı ve Serhan Aslan'ın üstlendiği "Kendime İyi Bak" filmlerindeki performansıyla kendisinden çokça bahsettirmiştir. Begüm Birgören son olarak"Vurgun" dizisinde Asya karakterini, Uzak Şehrin Masalı dizisinde Sonay karakterini canlandırmıştır.

Begüm Birgören'in Oynadığı Diziler

  • Son Nefesime Kadar / Emel / 2022
  • Uzak Şehrin Masalı / Sonay Karaarslan / 2021
  • Vurgun / Asya / 2019
  • Umuda Kelepçe Vurulmaz / İnci / 2016-2017
  • Bir Deniz Hikayesi / Zeynep / 2015
  • Kaçak / Merve Hakeri / 2013-2014
  • Ağır Roman Yeni Dünya / Eylül / 2012
  • Ömre Bedel / Ömür / 2009-2011
  • Mert ile Gert / Nazik / 2008-2009
  • Karayılan / Elvan / 2007
  • Kırık Kanatlar / Ayşe / 2006
  • Seher Vakti / Melike / 2005
  • Arapsaçı / 2004
  • Mavi Kolye / Nil / 2003
  • Pilli Bebek / Olcay / 2003
  • Beşibiryerde / 1997

Begüm Birgören'in Oynadığı Filmler

  • Kendime İyi Bak Yeşim / Başrol / 2014
  • Göl Zamanı Elif / 2013
  • Türkan / Başrol / 2011
  • Ali'nin Sekiz Günü / Zeynep / 2008
  • Nokta / Elif / 2008
  • Sen Ne Dilersen / Genç Eleni / 2005

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Son Nefesime Kadar Fox Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title