Haberler

Son Nefesime Kadar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Nefesime Kadar yeni bölüm fragmanı izle! Son Nefesime Kadar yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

FOX TV'nin sevilen dizisi Son Nefesime Kadar bugün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler, Son Nefesime Kadar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Nefesime Kadar yeni bölüm fragmanı izle! Son Nefesime Kadar yeni bölümde neler olacak? aratması yapıyor. Peki, Son Nefesime Kadar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Nefesime Kadar yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Son Nefesime Kadar yeni bölümde neler olacak?

Son Nefesime Kadar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Son Nefesime Kadar dizisinin 1. bölümü ardından araştırılmaya başladı. FOX TV'de yayınlanan Son Nefesime Kadar 2. bölüm fragmanı izle! Son Nefesime Kadar son bölüm özeti! Son Nefesime Kadar yeni bölümde neler olacak? FOX TV Son Nefesime Kadar 2. bölüm izle! Son Nefesime Kadar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Nefesime Kadar yeni bölüm fragman izle! Son Nefesime Kadar yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Son Nefesime Kadar yeni bölümde neler olacak? Son bölümde neler oldu? Haberimizde...

SON NEFESİME KADAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asayiş polisi Mihri karakolun önüne geldiğinde eski eşi Ferzan'la karşılaşır.

Ferzan, Ejder'in hapisten çıktığını söyler. Mihri dehşete düşer. Çünkü sekiz yıl önce Ejder onun hayatını alt üst etmiştir. Onun serbest kaldığını duyduğu an deliye döner.

Mihri hemen harekete geçer. Onu yakalaması ve tekrar demir parmaklıkların arkasına sokması gerekiyordur. Çünkü her an başkalarına zarar verebilecek potansiyelde bir suçludur Ejder…

Mihri ilçedeki masumları onun gibi birinden korumalıdır. Koruması gerekenlerin başında da kızından kalan tek yadigar, torunu Umut vardır.

Evde bir takım koruma tedbirlerini artırır. Umut buna isyan eder. Ablasının sağ kolu ve her zamanki yardımcısı Emel; ablasının girdiği panik ruh halini sakinleştirmeye çalışır ancak Mihri Ejder'i yakalayabilmek için mesleğinin sınırlarını zorlayacak kadar ileri gidecektir…

SON NEFESİME KADAR 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Son Nefesime Kadar 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

SON NEFESİME KADAR SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SON NEFESİME KADAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Son Nefesime Kadar dizisi her hafta Çarşamba saat 20.00'da Show TV'de

SON NEFESİME KADAR KONUSU NEDİR?

Son Nefesime Kadar, Pastel Film imzalı, ilk bölümü 23 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Deniz Dikilitaş'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem'in yazdığı, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban'ın paylaştığı, Happy Valley dizisinden uyarlanan dram ve polisiye türündeki Türk televizyon dizisidir.

SON NEFESİME KADAR OYUNCULARI KİM?

  • Nurgül Yeşilçay - Mihri
  • Emre Kınay - Ferzan
  • Ertan Saban - Vedat
  • Rojda Demirer - Gökçe
  • Begüm Birgören - Emel
  • Emre Bey - Ejder
  • İpek Filiz Yazıcı - Hazan
  • Baran Bölükbaşı - Ozan
  • Bülent Alkış - Cihangir
  • Ahmet Saraçoğlu - Taner
  • Aysun Metiner - Şükran
  • Yeliz Akkaya - Suzan
  • Türkü Su Demirel - Saliha
  • Elif Ceren Balıkçı - Ceylan
  • Mehmet Turan Doğan - Umut
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Son Nefesime Kadar Fox Tv Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title