Haberler

Vali Oktay Çağatay, Adilcevaz'da Yapımı Tamamlanan Bayraklı Tepe Kafeterya ve Restoran ile Tekstil Atölyesinde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Vali Oktay Çağatay Bitlis'in eşsiz koyları ve sahilleri ile öne çıkan Adilcevaz ilçesinde, yerli ve yabancı turistlerin daha iyi zaman geçirmesi amacıyla Van Gölü manzarasına karşı yapılan seyir terası, kafeterya ve restoran ile faaliyete geçmesiyle yaklaşık 250 kişinin istihdam edileceği...

Vali Oktay Çağatay Bitlis'in eşsiz koyları ve sahilleri ile öne çıkan Adilcevaz ilçesinde, yerli ve yabancı turistlerin daha iyi zaman geçirmesi amacıyla Van Gölü manzarasına karşı yapılan seyir terası, kafeterya ve restoran ile faaliyete geçmesiyle yaklaşık 250 kişinin istihdam edileceği tekstil atölyesinde incelemelerde bulundu.

Vali Oktay Çağatay, yapımı tamamlanan çalışmalar hakkında Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'dan bilgiler aldı.

Adilcevaz ilçemizde incelemelerde bulunan Vali Oktay Çağatay'a Adilcevaz Kaymakamı İsmail Demir, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve İl Emniyet Müdürü Celal Özcan eşlik etti.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Oktay Çağatay Adilcevaz Van Gölü Bitlis Toplum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title