Haberler

İhtiyaç sahibi ailelerin iftarlıkları dev kazanlarda böyle hazırlanıyor

Güncelleme:

İhtiyaç sahibi ailelerin iftarlıkları dev kazanlarda böyle hazırlanıyor Dev kazanlarda pişirilen iftarlıklar hem ihtiyaç sahibi ailelere hem de iftara yetişemeyen vatandaşlara dağıtılıyor Küçükçekmece Belediyesi Aşevi, ihtiyaç sahibi ailelere 365 gün kesintisiz yemek yapıyor.

İhtiyaç sahibi ailelerin iftarlıkları dev kazanlarda böyle hazırlanıyor

Dev kazanlarda pişirilen iftarlıklar hem ihtiyaç sahibi ailelere hem de iftara yetişemeyen vatandaşlara dağıtılıyor

İSTANBUL - Küçükçekmece Belediyesi Aşevi, ihtiyaç sahibi ailelere 365 gün kesintisiz yemek yapıyor. Ramazan'da da aralıksız çalışan ekip, dev kazanlarda pişirdikleri iftarlık yemekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Küçükçekmece Belediyesi Aşevi'nin kazanları, ilçedeki tüm vatandaşlar için Ramazan ayında da kaynamaya devam ediyor. Dev kazanlarda pişirilen iftarlık yemekler, ihtiyaç sahibi ailelere ve iftara sokakta yakalanan vatandaşlara ulaştırılıyor. Haftanın her günü sokakta bulunan vatandaşlara ilçenin pek çok noktasında yemek dağıtımında bulunan Küçükçekmece Belediyesi Aşevi, Ramazan ayı boyunca da vatandaşlara iftar için yemek dağıtımında bulunuyor. Aşevi; Ramazan boyuncu 6 bin adet kavurma, pilav, tatlı ve ayran menüsünü dağıtacak.

Gıda mühendisi olan ve Küçükçekmece Belediyesi Aşevi'nde dağıtım şefi olarak çalışan Sinem Dağdelen, "Biz öncelikle 365 gün kesintisiz olarak ihtiyaç sahibi ailelere yemek ulaştırıyoruz. 440 aile var şu anda, 700 kişiye ortalama bin 500 porsiyon iki öğün olarak 365 gün yemek desteği sağlıyoruz. Aynı zamanda işinden evine yetişemeyen Küçükçekmeceli vatandaşlarımıza metrobüs ve Marmaray duraklarında, caddelerde kavurma, pilav, ayran ve tatlı dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bunu haftanın 7 günü olarak bir ay boyunca yapacağız. Ramazan boyunca 6 bin adet kavurma pilav tatlı ve ayran dağıtımımız olacak. Sürekli aynı yerde dağıtım yapmıyoruz. Vatandaşlarımıza ulaşabilmek, dokunabilmek adına lokasyonlarda değişiklik gösteriliyor. Bizler Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi alarak güvenli yemek ürettiğimizi tescillemiş olduk. Bu noktada etler, günlük olarak taze geliyor. Aynı gün içerisinde pişirip vatandaşa ulaştırıyoruz" açıklamasında bulunuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title