Haberler

Son dakika: İdlib'de askeri birliğimize bombalı araçla saldırı girişimi: 9 askerimiz yaralandı

Güncelleme:

Son dakika: Suriye'nin İdlib kentinde YPG/PKK'lı teröristler, askeri birliğimize bombalı araçla saldırı girişiminde bulundu. Çatışmada pikap türü aracın patlatılmasıyla 7'si hafif olmak üzere 9 askerimiz yaralandı. Teröristlerin kaçtığı öğrenilirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Suriye'nin İdlib kentinde bulunan askeri birliğe bombalı araçla saldırı girişiminde bulunuldu. Saldırıda 7'si hafif yaralı olmak üzere 9 askerimiz yaralandı.

DUR İHTARINA UYMAYIP ATEŞ AÇTILAR

Gece saatlerinde kente bağlı Furaykah kasabasında bulunan askeri birlikte nöbet tutan askerler pikap türü aracın yaklaşmasıyla 'dur' ihtarı yaptı. Askeri birliğe 20 metre kala durdurulan pikaptan askerlere açılan ateş sonucu askerler de karşılık verdi.

7'Sİ HAFİF OLMAK ÜZERE 9 ASKER YARALANDI

Çatışma sırasında pikap türü aracın patlatılmasıyla 7'si hafif yaralı olmak üzere toplamda 9 asker yaralandı. Aracın patlatılmasıyla birlikte saldırı girişiminde bulunan teröristlerin kaçtıkları öğrenildi.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Yaralıların Hatay'daki devlet hastanelerine gönderildiği öğrenilirken, alanda geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Suriye İdlib 3. Sayfa Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (5)

TUĞRA TUĞ:

Bir çok devletin oyunlarını bozduk vaadedilmiş kutsal topraklarına çöreklenemediler şimdi de mavi Vatan hamlemizi çekemiyorlar ellerinden gelen her türlü pisliği maşalarına yaptırıyorlar ancak hesap edemedikleri bir şey var biz cephesi bol olan savaşları görmüş bir milletiz nereye cephe açarlarsa açsınlar orada biz olacağız bu coğrafyadan Allah''ın izniyle Türk''ün adını kimse silemeyecek Yaralanan Kahramanlarımıza Allah''tan Şifa Niyaz ediyorum Devletimiz Ordumuz Allah''a emanet olsunlar

11
1
yanıtYanıtla
Hainler:

Türkiye herhangi bir ülkeyle savaşırsa. Pkk-ypg-daeş-dhkpc hepsi Türkiyenin üstüne çullanmaya çalışacak fakat bu sefer farkedermi Türkiye için ? farketmez tabikide Allah yardımcımız olur ve 80 milyon askerle dünyanın en büyük ordusu olup kökünün soyunu kuruturuz evelAllah.

8
2
yanıtYanıtla
sal dal:

yuh isid daes diyemiyorlar da pkk idlibte pkk mi var

3
3
yanıtYanıtla
vatan:

RABBİM ACİL şıfalar versin İNŞALLAH

1
1
yanıtYanıtla
Barış:

Evet ben o bölgeye bağlı üs bölgesinde askerim Hatay’da bizim birliğimize bağlı orası geniş çaplı operasyon var şuanda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title