Haberler

Son dakika! 2022 memur zammı açıklandı mı? Yılbaşı Ocak memur zammı ne kadar olacak?

Güncelleme:

Asgari ücretten sonra yeni yılda memur maaşlarının ne kadar olacağı merak edildi. Konu hakkında araştırmalar yapılırken Yılbaşı Ocak memur zammı ne kadar olacak, 2022 memur zammı açıklandı mı merak edildi.

Asgari ücretten sonra milyonlarca emekli yeni yılda yapılacak zam oranını bekliyor. Hükümet kulislerinde konuşulan formüle göre emekliye iki zam birden yapılacağı iddia edildi. 2022 memur zammı açıklandı mı? Yılbaşı Ocak memur zammı ne kadar olacak?

2022 MEMUR ZAMMI AÇIKLANDI MI?

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, partisinin Araştırma, Geliştirme (Ar-Ge) ve Eğitim Başkanlığınca Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Külliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Teşkilat Akademisi Ankara Eğitim Programı"na katıldı.

Kurtulmuş, "Türkiye'nin daha iyi günlere gideceğini, bu süreçleri çok daha iyi bir noktaya getireceklerini dile getiren Kurtulmuş, "Bir taraftan fiyatları indirmek için mücadele ederken diğer taraftan da milletimizin alım gücünü artırmak için hem asgari ücreti tarihi bir şekilde yükseltiyor hem de önümüzdeki günlerde inşallah memur ve emekli maaşlarında düzenlemeler yapılarak vatandaşımızın alım gücünün azalmaması için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Memur Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title