Haberler

Sol Yanım final mi yapıyor? Sol yanım neden final yapıyor? Sol Yanım final bölümü

Güncelleme:

Sol Yanım final mi yapıyor? Star Tv ekranlarında genç oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Sol Yanım neden final yapıyor? Henüz daha yayın hayatının başlarında olsa da istediği reytingi bir türlü elde edemeyen yapım ekranlara veda kararıyla beraber izleyenlerini oldukça üzmüştü. İşte Sol Yanım final bölümü!

Sol Yanım final mi yapıyor? Genç oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla bir süredir Star TV ekranlarında seyici karşısna çıkan Sol Yanım dizisi final yapıyor. Dizinin takipçileri Sol Yanım'ın neden final yaptığını araştırıyor. Sol Yanım'dan final fragmanı! Sol Yanım dizisi neden final yapıyor?

SOL YANIM FİNAL Mİ YAPIYOR?

BKM Yapım imzalı, yönetmeliğini Serdar Gözelekli'nin yaptığı, Melis Civelek'in senaryosunu kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi bu akşam yayınlayacağı son bölümle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Cansel Erçin geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu dizinin sona ermesinin nedeni hakkında detaylara da değindi.

SOL YANIM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Cansel Elçin dizinin final yapmasıyla ilgili olarak , "Biz oyuncuyuz bizimle alakalı bir durum değil bu. Dönemde değişti işte önemli olan konsept ve hikaye. Belli bir nedenden dolayı o kadar izlenmiyor, insanların alışkanlıkları var, başka dizleri izliyorlar. Bir sürü nedenler var, onlar da bizim elimizde değil" şeklinde konuştu.

'Cansel Elçin son dönemde sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapmasına karşı olmadığını, herkesin oyunculuk yapabileceğini savunup, yaptıkları işin bir matematiğinin olmadığını söyledi.

Star TV ile Sol Yanım 10.bölüm izle! Sol Yanım son bölümde Serra gerçekleri öğreniyor!

'"Önemli olan birinin bir projenin içinde nasıl değerlendirildiği. Onu daha çok yapımcı ve yönetmenler biliyor" diyen Elçin, bu konuda ön yargılı olmadığını belirtip sözlerini şöyle sürdürdü:

"İyi rol vardır, iyi karakter vardır, onun içinde iyi oyuncular kendi yeteneklerini gösterebilir. Her şey olabilir, herkesi oynatabilirsiniz. Bilmiyorum sonuçlara bakmak lazım? Benim öyle önyargılarım yok neden olsun ki?

Dizi setinde uzun vade, bu bir meslek. Herkes oyunculuk yapamaz, herkes de oyunculuk yapabilir. Bu ikisi de böyle yani, o insana bağlı. Sosyal medyası yüksek insan da başarılı olabilir, çok da başarılı olmayabilir. Bunun belli bir matematiği olsaydı bütün diziler çok yüksek reyting alırdı. Bazı bilinmeyen nedenleri var bu durumun."

SOL YANIM FİNAL BÖLÜMÜ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beşiktaş Kültür Merkezi Cansel Elçin Star Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title