Haberler

Sivas TOKİ kura CANLI izle! Sivas TOKİ kura YOUTUBE izleme linki! Sivas TOKİ kura çekimi Full HD CANLI İZLE!

Güncelleme:

TOKİ Sosyal konut projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan Sivas TOKİ kura çekimi canlı izlemek isteyen kura adayları, Sivas TOKİ kura CANLI izle aramasını gerçekleştiriyor. Bugün gerçekleşecek olan Sivas TOKİ kura çekimi canlı izle araması oldukça sık şekilde araştırılıyor. İşte Sivas TOKİ kura CANLI izle! Sivas TOKİ kura YOUTUBE izleme linki! Sivas TOKİ kura çekimi Full HD CANLI İZLE!

TOKİ sosyal konut projesinde yer alan Sivas etabı için birçok vatandaş başvuruda bulundu. Başvuru yapan adaylar ise kura çekimlerini heyecanla bekliyor. Sivas TOKİ çekilişi ise takip edilmek isteniyor. İşte TOKİ Sosyal konut projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan Sivas TOKİ kura çekimi izleme linki! Sivas TOKİ kura CANLI izle! Sivas TOKİ kura çekimi Full HD CANLI İZLE!

SİVAS TOKİ KURA CANLI İZLE

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında Sivas ilinde kura çekilişi yapılacak. Kura çekimini takip etmek için 'ye tıklayınız. Bu sayede Sivas TOKİ kura çekimi canlı olarak izleyebilirsiniz. Divriği 170, Zara 260, Gürün 203, Gemerek 197, İmranlı 157 olmak üzere kura çekimi saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim kampanyasına, gençlerden emeklilere, engellilerden şehit yakınlarına ve gazilere kadar 5 milyon 135 bin geçerli başvuru yapıldığını söyledi.

Sivas TOKİ kura CANLI izle! Sivas TOKİ kura YOUTUBE izleme linki! Sivas TOKİ kura çekimi Full HD CANLI İZLE!

İstanbulluların sosyal konut ve arsa projelerine yoğun ilgi gösterdiğini, kendilerinin de bu ilgiye kayıtsız kalmadıklarını belirten Kurum, "Kasımda sona eren arsa ve iş yeri başvurularımızın süresini 15 Kasım'a kadar uzattık. Tabi 25 Ekim'de ilk temellerimizi Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 40 gün sonra attık. İlk kuralarımızı 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatıyoruz." Dedi.

2022 TOKİ SİVAS KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI NE ZAMAN?

TOKİ, Twitter hesabı üzerinden TOKİ 4. etap kura takvimini paylaştı. Takvimde Sivas TOKİ kura çekimi ise 16 Aralık tarihinde yer almakta. Buna göre 2020 TOKİ Sivas kura çekimi, 18 Aralık tarihinde Muhsin Yazıcıoğlu kültür merkezinde gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilen kura çekimi, TOKİ TV Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. 16 - 18 Aralık tarihleri arasında Sivas için gerçekleştirilen kura çekimleri, 18 Aralık Pazar günü tarihinde sona erecektir. Kura çekimlerinin sona ermesinin ardından adaylar, Sivas kura çekimi sonuçlarını öğrenebilir.

Sivas TOKİ kura CANLI izle! Sivas TOKİ kura YOUTUBE izleme linki! Sivas TOKİ kura çekimi Full HD CANLI İZLE!Sivas TOKİ kura çekimi

SİVAS TOKİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk kuralarımızı 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun" sözleriyle tarihi sürecin başladığını duyurdu. TOKİ Şırnak sosyal konut kuraları tamamlandı. TOKİ kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığının internet sitesi üzerinden ve e Devlet'ten sorgulanabilecek. Aşağıda yer alan kısımdan Sivas TOKİ kura çekiliş sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ TAKVİMİ

18 Aralık: Sivas - Gümüşhane Kura çekimi

19 Aralık: Tokat - Bayburt Kura çekimi

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Toki Haberler

title