Haberler

Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu'nun kaç çocuğu var?

Güncelleme:

Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu'nun kaç çocuğu var? sorularına yanıt aranıyor. 2016 yılında nikah masasına oturan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, evliliğini gözlerden uzak bir şekilde yaşamaya devam ediyor.

ERKEK BEBEK BEKLİYOR

Sosyal medyada hızla yayılan haberlere göre, uzun süredir ekranlardan uzak olan ve sadece kızıyla zaman geçiren Sinem Kobal, ikinci kez hamile. 3 buçuk aylık hamile olduğu konuşulan oyuncunun erkek bebek beklediği de ileri sürüldü. Çiftten gündeme bomba gibi düşen hamilelik iddiasına henüz bir cevap gelmedi.

Bomba iddia: Oyuncu Sinem Kobal ikinci kez hamile

İMİRZALIOĞLU: LALİN, ANNESİNİN KOPYASI

Geçtiğimiz gün Ortaköy'de görüntülenen çift, anne ve baba olmanın güzelliğinden bahsederken "Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi, Allah herkese nasip etsin inşallah" ifadelerini kullanmıştı. Kızları Lalin'in Sinem Kobal'a benzediğini söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Lalin annesinin kopyası, yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor" demişti.

Bomba iddia: Oyuncu Sinem Kobal ikinci kez hamile

Bomba iddia: Oyuncu Sinem Kobal ikinci kez hamile

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title