Haberler

Şile'ye Yatılı Spor Lisesi... - İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Özer, Okulun İnşa Edileceği Arazide İncelemede Bulundu

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Şile'de yatılı spor lisesi inşa edilmesi planlanan arazide incelemede bulundu.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Şile'de yatılı spor lisesi inşa edilmesi planlanan arazide incelemede bulundu.

Ata Özer, AK Parti İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz, Şile Kaymakamı Erdoğan Ülker, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Taşdemir ile Ahmetli Köyü'nde orman işletmesinden 29 yıllığına tahsis edildiği belirtilen 70 dönümlük araziyi inceledi.

Yatılı spor lisesinin yanı sıra turizm otelcilik meslek lisesi ile birer ilköğretim okulu ve anaokulunun da inşa edileceği bildirilen araziye ilişkin AA muhabirine açıklamada bulunan Özer, şunları kaydetti:

''İstanbul'da yatılı spor meslek lisesi yapımını ilk olarak Şile'den başlatıyoruz. Okulu buraya yapma kararı verirken Şile'nin İstanbul'un akciğerleri olduğu gerçeğini dikkate aldık. Gerçekten çevrenin doğal yapısı çok güzel, okul buraya çok yakışacak. Şile'ye hayırlı olsun.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title