Haberler

Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Parklara Akın Etti

Şırnak'ın Cizre İlçesinde, Hava Sıcaklığının Artmasıyla Vatandaşlar Soluğu Dicle Nehri Kenarındaki Çay Bahçesi ve Parklarda Aldı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, hava sıcaklığının artmasıyla vatandaşlar soluğu Dicle nehri kenarındaki çay bahçesi ve parklarda aldı.

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte her gün birkaç derece artış gösteren hava sıcaklıkları, Cizre'de vatandaşları evlerine mahkum ediyor. Saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında etkisini gösteren hava sıcaklığı nedeniyle evlerinde dinlenen vatandaşlar, akşam saatlerinde Dicle nehri kenarındaki çay bahçesi ve parklara giderek günün yorgunluğunu atıyor.

İlçede havaların çok sıcak olmasından dolayı vatandaşların parklara akın ettiğini belirten Atatürk Parkı işletmecisi Ali Sapan, "Aileler, günün verdiği sıkıcı tempoyu burada gece geç saatlere kadar dinlenip üzerlerinden atıyor. Biz çalışanlar da vatandaşlarımızın dinlenmeleri için hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.

(AY-FA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title