Haberler

Show TV Güldür Güldür canlı izle! Güldür Güldür Show 253. yeni bölüm izle! Güldür Güldür fragman izle! Güldür Güldür Show son bölüm (252. bölüm) izle!

Güncelleme:

Güldür Güldür Show ekranların en beğenilen komedi programlarından biri olarak yayınlanmaya devam etmektedir. Yeni sezon bugün yani 24 Kasım Salı günü Show TV'de devam ediyor. Peki Güldür Güldür Show 244. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Güldür Güldür Show yeni sezon yeni bölüm izle!

Heyecanla beklenen Güldür Güldür Show programı bu akşam ekranlara gelecek. Bu akşam saat 20:00 'da Show TV ekranlarına gelmesi beklenen Güldür Güldür Show'a birbirinden deneyimli yeni oyuncular katılıyor. Peki Güldür Güldür Show yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Yeni bölümde neler olacak? Oyuncuları kim? Show TV Güldür Güldür canlı izle! Güldür Güldür Show yeni bölüm izle! Güldür Güldür fragman izle! Güldür Güldür Show son bölüm (252. bölüm) izle!

SHOW TV GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 254. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Güldür Güldür Show 254. yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. 253. bölüm bittikten sonra 254. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW (252.) SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yapımcılığını BKM'in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, 27 Ekim Salı akşamı yeni sezonuyla Show TV'de izleyiciyle buluştu. 7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu sezon da kahkaha tufanı var!

Yayınlanan tanıtım, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçlerle Güldür Güldür ekibinin yeni sezona bomba gibi başlayacağını gösteriyor.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını BKM'in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ;

Açelya Topaloğlu,

Ali Sunal,

Alper Kul,

Aylin Kontente,

Aziz Aslan,

Berkay Tulumbacı,

Burak Topaloğlu,

Dağhan Külegeç,

Doğa Rutkay,

Ecem Erkek,

Giray Altınok,

İrem Kahyaoğlu,

Mahir İpek,

Meltem Yılmazkaya,

Murat Akkoyunlu,

Onur Atilla,

Onur Buldu,

Uğur Bilgin,

Ünal Yeter gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beşiktaş Kültür Merkezi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title