Haberler

Aziz canlı izle! Show TV Aziz yeni bölüm canlı yayın izle bugün! Aziz yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme:

Show TV'nin yeni dizisi Aziz, kısa sürede beğenileri ve dikkatleri üzerine topladı. Aziz bugün tekrar bölümü ile ekranlara gelecektir. Peki, Aziz yeni bölüm hangi gün, ne zaman? Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümü canlı izlemek isteyen izleyiciler, Aziz canlı izle! Show TV Aziz 2. bölüm canlı izle! Aziz dizisi yeni bölümde neler olacak? araştırması yapıyor. Aziz canlı seyret! Aziz dizisi full HD canlı izle! Show TV canlı izle! Aziz canlı izleme linki!

Aziz yeni bölüm hangi gün, ne zaman? Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı merak ediliyor. Aziz, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 5 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan, proje danışmanlığını Zeynep Günay Tan'ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün yaptığı, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Aziz canlı izle! Show TV Aziz 2. bölüm canlı izle! Aziz dizisi yeni bölümde neler olacak? Aziz son bölüm izle! Aziz canlı izle!

AZİZ CANLI İZLE!

AZİZ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Aziz dizisi her hafta Cuma günü saat 20:00 'da Show TV'de yayınlanıyor?

AZİZ KONUSU NE?

Antakya'nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Delege Pierre'in oğlu Teğmen Andre'yi öldürmesiyle Aziz'in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar'ın oğlu Adem ile nişanlanmıştır.

Aziz canlı izle! Show TV Aziz 2. yeni bölüm canlı izle! Aziz dizisi yeni bölümde neler olacak? Aziz dizisi son bölüm izle!

AZİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aziz'in adaletsiz düzeni değiştirmek adına babasının atölyesini yeniden açmaya karar vermesi, şehirde büyük yankı uyandırır. Hatta şehrin de ötesinde, başkentte... Fransızların atölyeyi açmak için Aziz'den istedikleri para ise beklenmedik bir yaraya çare olmak zorunda kalır. Aziz atölyesini açamamakla karşı karşıyadır. Peki, Aziz yüklü miktardaki parayı bulabilecek mi? Tüm engellere rağmen Aziz, ona inananlarla yürüyebilecek midir? Dilruba ve Aziz arasındaki yaşananları gören Maksude Payidarların evinde büyük bir krize neden olur. Sıtkı tarafından kaçırılan Efnan ise zorla evlendirilmek üzeredir. Aziz'in Efnan'ı kurtarmak için ödemeyi göze aldığı bedel ise bu sefer ağır olacaktır...

AZİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aziz'in ekrana gelen ilk bölümünde; Antakya'nın en büyük halı üreticisi ve Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz Payidar'ın refah ve ışıltı dolu hayatı Fransız güçleri komutanı Pierre'in oğlu Andre'yi öldürmesiyle altüst oldu. Aziz, Andre'nin bir köylü kızına saldırdığını görünce kızı kurtarabilmek için onu vurdu. Bu olay üzerine Aziz, babasının ısrarıyla şehri terk etmek zorunda kaldı. Mal taşıyan bir kervan ile şehirden ayrılan Aziz, bir süre sonra kervana yapılan bir saldırıda yaralandı. Herkes Aziz'in öldüğünü düşünürken Aziz, 2 yıl sonra Antakya'ya geri döndü. Ancak döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildi. Babası ölmüştü, ellerindeki her şey satılmıştı. Büyük aşkı Dilruba ise kuzeni Adem ile nişanlanmıştı. Aziz'in gelişi Antakya'da büyük ses getirirken Dilruba'nın hayatını da tamamen etkiledi. Çünkü Dilruba, gerçek aşkı Aziz'le birlikte olmak istiyordu ancak maddi durumlarının kötüye gitmesi, annesi ve Galip Payidar'ın evlenecek olması bu kavuşmanın önündeki engeldi. Dilruba her şeye rağmen Aziz'e bir mektup yazarak onunla olmak istediğini söyledi. Mektup Aziz'in eline ulaştı. Aziz, Dilruba'ya gidip gitmeyecek mi diye merakla beklenirken köylü kızı Efnan'ın mücadelesi Aziz'in karşısına çıktı. Efnan, babası ve babasının zorla onu verdiği adamdan kaçmaya çalışıyordu. Bu sırada onu gören Aziz, Efnan'a yardım etti. Erkek kılığında kaçan Efnan, Aziz'in yardım elini tuttu. Finalde Dilruba, mektupta yazdığı yere Aziz'i görme umuduyla giderken karşısında Adem'i görünce şoke oldu. Aziz ise bu sırada erkek kılığında kaçan Efnan'ı kurtarmaya çalışıyordu. Efnan eve geri dönmemek için nehre atladı. Aziz de peşinden onu kurtarmak için atladığında karşısında güzel bir köylü kızı buldu. İkisinin bu karşılaşmasının ardından olacaklar şimdiden merakla bekleniyor. İzleyicinin merak ettiği bir diğer konu ise, "Dilruba, büyük aşkı Aziz'e kavuşabilecek miydi?"

AZİZ OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

Aziz Payidar (Murat Yıldırım) - Payidar ailesinin ilk oğlu.

Dilruba (Damla Sönmez) - Tek isteği aşık olduğu Aziz ile birlikte olmak olan Paşazade torunu.

Efnan (Simay Barlas) - Hayatının aşkıyla tanıştığını zanneden kadın.

Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan) - Payidarların reisi.

Delege Pierre (Fırat Tanış) - Antakya'nın sahibi olduğunu iddia eden delege.

Adem Payidar (Güven Murat Akpınar) - Galip Payidar'ın bir diğer oğlu.

Yardımcı karakterler

Kenan (Eren Hacısalihoğlu)

Handan (Ayten Soykök)

Nigar Payidar (Füsun Demirel)

Hatice Ana (Meral Çetinkaya)

Azime (Suzan Kardeş)

Mustafa (Baran Akbulut)

Maksude Payidar (Elif Sönmez)

Cemal (Cenan Çamyurdu)

Selahattin (Haydar Köyel)

Aslan (Berkay Akın)

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Show Tv Aziz Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title