Haberler

'Sesini Bile Duymak İstemiyorum!'

'Oğuz'la Aşkımızın Temelinde Dostluk Vardı' Diyen Demet Akalın, Çok Sert Konuştu: Artık Onu Görmeyi Bırakın, Sesini Bile Duymaya Tahammülüm Yok!..

'OĞUZ'LA AŞKIMIZIN TEMELİNDE DOSTLUK VARDI' DİYEN DEMET AKALIN, ÇOK SERT KONUŞTU: ARTIK ONU GÖRMEYİ BIRAKIN, SESİNİ BİLE DUYMAYA TAHAMMÜLÜM YOK!..

Demet Akalın, üç yıl aynı çatı altında yaşadığı Oğuz Kayhan için tek damla bile gözyaşı dökmediğini belirterek, 'Yaşadıklarımız tanıdığım Oğuz portresine uymadı. Artık sesini duymaya bile tahammülüm yok' dedi. Evlenip çocuk doğurmak istediğini söyleyen ve yeni aşk sinyali veren (Emir Tamer'le) ünlü şarkıcı, yaşadıklarını dobra dobra anlattı:

* Oğuz Bey ile ilişkinizin bu kadar uzun sürmesini neye bağlıyorsunuz?

Onun bana bağlılığına... Oğuz, akşam sekizde evine gelen, asla gözü dışarıda olmayan bir adamdı. Ama ben antrenmanlıyım böyle şeylere. Çok daha büyük darbeler yedim, tabii ki kırıldım üzüldüm ama kendimi aldatılmış olarak görmüyorum.

* Oğuz Bey sizin mesajı görmediğinizi iddia ediyor. Selin İmer de sizi mahkemeye verdi. Ortada bir gariplik yok mu?

Ben mesajları gördüm. Benim için zaten bitmişti ama Allah tarafından tasdik edilmesini bekliyordum. O da oldu.

* Asla geri dönmem diyor musunuz?

Kesinlikle... Artık bizim yeniden bir araya gelmemiz mümkün değil. Keşke bu olaylar yaşanmasaydı da ona bir Allah'ın selamını verseydim. Ama artık imkanı yok.

* Ayrıldıktan sonra Oğuz Bey'in sizde kalmasını neden istediniz?

Şunu herkes bilsin ki ben ayrıldıktan sonra Oğuz'un bende kalmasını istemedim. Oğuz'un kalacak yeri yoktu. 'Ev bulana kadar sende kalayım' dedi, ben de 'Tamam' dedim. Ne yapsaydım, eski eşimi sokağa mı atsaydım?

* Dışarıdan insanlar sizi soğuk, duygusuz biri olarak görüyor. Bu sizin dışarıya karşı ördüğünüz bir duvar mı?

Maalesef elimde değil ama ben duygusal bir insanım. Ama Oğuz için tek damla gözyaşı dökmem.

* Oğuz Kayhan Amerika'dan döndükten sonra basında çıkan haberlere çok şaşırdığını belirtti.

Neden şaşırıyor ki? Erkekler kendi zekasından daha büyük bir zeka ile çarpışınca olay oluyor. Yatak odasında ne yaşadığımı ben biliyorum, üstüme nasıl yürüdüğünü de! Bir adım sonra, eğer mesajları görmeseydim, belki de dayak yiyecektim. Bu durum benim sevdiğim adama yakışmadı.

* Peki siz kendinizde hiç hata arıyor musunuz?

Ben kendime 'Mükemmelim' demiyorum ki! Ama bu ilişkiyi bitirmek için çok fazla konuştum. Hani karı-kocalar birbirlerini bırakmaz, zor günlerinde yanında olur ya bizimkisi de öyleydi. Ama yaşadıklarımız benim tanıdığım Oğuz portresine yakışmadı. Bizim aşkımızın temeli arkadaşlıktı. Bırak selam vermeyi, sesini duymaya tahammülüm yok.

* Bundan sonraki ilişkinizde nelere dikkat edeceksiniz?

Bir daha asla aynı evde yaşamayacağım. Belki de ilişkiyi bitiren şey bu. Hülya Avşar'ın yıllar önce savunduğu bir şey vardı; evli çiftler ayrı evlerde yaşasınlar diye. Ona katılıyorum. Çünkü sevgili olsan da herkesin ayrı evi, ayrı hayatı olacak. Birbirine özlem olmayınca aşk da sadakat de bitiyor.

* Uzun süre yalnız kaldığınız bir döneminiz yok. Mutlaka bir sevgiliniz oluyor, neden?

Yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Altı ay bile yalnız kalamıyorum. Dostlarım var ama özellikle 'biri' benimle ilgilensin istiyorum.

* Sevilesi bir kadın olmak için bir şey yapıyor musunuz?

(Gülüyor...) Hayatta asla yapmam, aksine bütün çirkefliğimi ortaya koyarım. Hiç öyle sosyetik şeylerden anlamam. Doğallığımı gösteririm, hiç öyle kırıtık olamam.

Sabah DEMET AKALIN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLEROĞUZ KAYHAN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title