Haberler

Serkan Uçar kimdir ? Uçar ve Ece Erken boşanıyor

Güncelleme:

Serkan Uçar kimdir ? Uçar ve Ece Erken boşanıyor. Ünlü sunucu, çocuğuyla ilgilenmeyen ve barlardan eve geç gelen eşinden boşanma kararı aldı. Erken, ayrıca sosyal medya hesaplarından da fotoğraflarını sildi.

Serkan Uçar kimdir ? Uçar ve Ece Erken boşanıyor. Geçen günlerde evliliğinin 1. yılını sosyal medyadan romantik bir mesajla kutlayan Ece Erken'in, oğlu ve kendisiyle yeteri kadar ilgilenmediğini düşündüğü 1 yıllık eşi Serkan Uçar'dan boşanma kararı aldığı ortaya çıktı.

KENDİSİNDEN 11 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE EVLENMİŞTİ

Geçtiğimiz yaz kendisinden 11 yaş küçük Serkan Uçar'la evlenen Ece Erken'in eşinden boşanacağı dedikoduları yeniden gündeme geldi. Bir süre önce sosyal medya hesaplarından 'Uçar' soyadını kaldıran ünlü sunucu, o dönem ayrılık iddialarını yalanladı. Ancak 10 gündür Çeşme'de tatil yapan çiftin birkaç gündür ayrı yerlerde denize girmeleri dikkat çekti.

ECE EVDE, SERKAN EĞLENCEDE

Ece Erken'in dün instagram profilindeki Serkan Uçar'a ait tüm fotoğrafları silmesi de boşanma iddialarını kuvvetlendirdi. Erken, iki gün boyunca Alaçatı'da bir beach clup'te bebeği Eymen'le vakit geçirirken eşi Serkan Uçar ise aynı dakikalarda futbolcu Necati Ateş ile Aya Yorgi Koyu'nda keyifteydi. Gece saatlerinde oğlu ile evde olan Erken'in aksine Uçar'ın yine arkadaşları ile gezmesi sonrasında ünlü sunucunun boşanma kararı aldığı öğrenlidi.

"BANA TEK YAKIŞAN SENDİN"

Ece Erken bir hafta önce Instagram hesabından bu mesajı yayınlamıştı....

"Canım aşkım bundan tam 1 sene önce İzmir nüfus müdürlüğünde sana evet dedim. Ne elbise ne de yüzük tam oturdu üzerime...Elime, bana tek yakışan, en yakışan sendin. Koskoca 1 seneye çok şey sığdırdık biz seninle. Oğlumuz bizi aile yaptı, oğlumuzla nice senelerimiz olsun inşallah. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun."

HESAPLARINI GİZLEDİLER

Ayrıca hem Ece Erken hem de Serkan Uçar, Instagram hesaplarını gizlediler. Bu yüzden daha öncesinde ikiliyi takip etmeyen kullanıcılar fotoğraflara ulaşamıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Serkan Uçar Instagram Ece Erken Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title