Haberler

Sergio Agüero Barcelona'ya mı transfer olacak? Agüero sezon sonu hangi takıma gidecek?

Güncelleme:

M. City'nin efsane oyuncusu Sergio Agüero bu sezon takımdan ayrılacak. Bu sezon sakatlıklardan dolayı az forma giyen Sergio Agüero 11 maçta 2 gol kaydetmişti. Sergio Agüero için birçok üst düzey kulüp harekete geçti. Bu takımlardan birisi de Barcelona. Peki sezon sonunda Barcelona Agüero'yu transfer edecek mi? Agüero hangi takıma gidecek?

Barcelona yönetimi, Lionel Messi'yi kadroda tutmak için her şeyi yapıyor. Katalanlar, Arjantinli yıldızın takımda kalması için yakın arkadaşı Sergio Agüero'yu transfer etmek istiyor. Peki dünyanın en iyi forvetleri (santrafor) arasında gösterilen Agüero en yakın arkadaşının takımına transfer olacak mı? İşte detaylar...

SERGIO AGUERO BARCELONA'YA MI GİDECEK?

Barcelona ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi'nin geleceği konusundaki belirsizlik sürerken Katalan kulübü yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Arjantin basınında yer alan habere göre; Barcelona yönetimi, Messi'nin yakın arkadaşı Serigo Agüero'yu transfer etmek için girişimlere başladı.

Haberde, Agüero'nun kadroya katılması halinde Lionel Messi'nin ayrılık kararından vazgeçeceğine inanıldığı belirtildi. Manchester City ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Agüero, bu sezon 11 maçta oynadı ve 2 gol kaydetti. Barcelona'nın efsane isimlerinden Rivaldo, daha önce Lionel Messi'nin PSG'de forma giyebileceğini açıklamıştı.

Rivaldo, "Messi, Şampiyonlar Ligi'nde Camp Nou'da Barcelona formasıyla son maçına çıktı. Artık Barcelona, Messi'ye önemli bir kupa için savaşma şansını veremez. Onun geleceği artık PSG'de. PSG, ona kupalar kazanma şansını verecektir" ifadelerini kullanmıştı

AGUERO'NUN TOPLAM KAÇ GOLÜ VAR?

Agüero'nun M. City'de 387 maçta toplamda 258 golü vardır. M. City'nin efsanesi haline gelen Agüero'nun bu sezon sözleşmesi bitecek. M. City'e doğrudan lig şampiyonluğu kazandıran efsane ismin Messi ile aynı takımda oynaması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sergio Aguero Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title