Haberler

Semih Kandemir ve (DEDE) Hilmi Soral kimdir, kaç yaşında? Hilmi dede kimdir? O Ses Türkiye Semih kimdir?

Güncelleme:

O Ses Semih ve Hilmi kimdir? sorusu O Ses Türkiye izleyicileri tarafından merak edildi. Semih Kandemir ve Hilmi Soral söylediği şarkısı ile izleyenleri hayran bıraktı. O Ses Türkiye'de yarı finale yükselen O Ses Türkiye Semih ve Hilmi kimdir? Semih ve Hilmi kimdir, kimin takımında? O Ses Semih ve Hilmi nereli, kaç yaşında, mesleği ne? O Ses Semih ve Hilmi kimdir? Semih ve Hilmi kimin takımında? İnstagram adı ne? Detaylar haberimizde…

Semih ve Hilmi kimdir sorusu gündem oldu. O Ses Türkiye'de yarı finale yükselen ve performansıyla izleyenleri mest eden O Ses Türkiye Semih ve Hilmi kimdir? Semih ve Hilmi kimdir, kimin takımında? O Ses Semih ve Hilmi nereli, kaç yaşında, mesleği ne? O Ses Semih ve Hilmi kimdir? Semih ve Hilmi kimin takımında? İnstagram adı ne? Ayrıntılar haberimizde…

O SES TÜRKİYE SEMİH KANDEMİR VE HİLMİ SORAL KİMDİR?

Semih Kandemir - Hilmi Soral, Bursa'da yaşamaktadırlar. Semih Kandemir 35, Hilmi Soral ise 70 yaşındadır. 2016 yılında bu zamana kadar birlikte Bursa ve çevre illerde sahne aldılar.

Hilmi Soral, emekli olduğunu ve müziği bıraktığını söylediği zamanda Semih Kandemir, bunu duyunca Hilmi Soral'a teklif götürüyor ve sonrasında yola birlikte devam ediyorlar.

İlk olarak ufak kafelerde şarkı söylediklerini açıklayan Semih Kandemir, güzel bir şarkıları olduklarını ve tüm jüriyi çevirmeyi düşündüklerini söylemişti.

Semih Kandemir - Hilmi Soral ilk turda "Ya Evde Yoksan" şarkısını söylediler ve Beyazıt Öztürk'ün takımında yer almaktadırlar.

Semih Kandemir ve (DEDE) Hilmi Soral kimdir, kaç yaşında? Hilmi dede kimdir? O Ses Türkiye Semih kimdir?

---

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

O Ses Türkiye Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title