Haberler

Selin Ciğerci Gökhan Çıra barıştı mı? Selin Ciğerci ne dedi? Gökhan Çıra Selin Ciğerci ikinci kez barıştılar mı?

Güncelleme:

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı. Selin Ciğerci'nin barıştıkları yönünde yapılan paylaşımdan sonra Gökhan Ciğerci ve Selin Ciğerci barıştı mı? sorusu merak konusu oldu. Peki, Selin Ciğerci Gökhan Çıra barıştı mı? Selin Ciğerci ne dedi? Gökhan Çıra Selin Ciğerci ikinci kez barıştılar mı? İşte detaylar...

2019 yılında nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı. Ancak ikili, daha sonra barışmıştı. 16 Mayıs'ta ikinci kez evlenen çift, geçtiğimiz eylül ayında yeniden yollarını ayırdı. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım sonrasında ikilinin barıştıkları yönünde haberler gündeme geldi. Ünlü çiftin ilişkileri merak konusu oldu. Peki, Selin Ciğerci Gökhan Çıra barıştı mı? Selin Ciğerci ne dedi? Gökhan Çıra Selin Ciğerci ikinci kez barıştılar mı? Detaylar haberimizde...

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA NEDEN AYRILDI?

Selin Ciğerci, ikinci kez boşanma kararı aldıklarını şu sözlerle duyurmuştu: "Evlilik, eş olmak, aile kurmak hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek, resmi işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor, edecek."

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA BARIŞTI MI?

Selin Cİğerci ve Gökhan Çıra'nın son paylaşımları sonrasında barıştıkları yönünde haberler gündeme geldi. Selin Ciğerci'nin Instagram hesabından yayınladığı hikayede, "Şu köprüden atlıyorum Selin benimle barış dese yine barışmam. Hayal kurmayın sadece iş yemeği" ifadelerini kullandı. Ciğerci'nin bu paylaşımı sonrasında Gökhan Çıra, "Çok uzak şimdi oraya gidemem o yüzden boşver" paylaşımını yaptı.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra barıştı mı? Selin Ciğerci ne dedi? Gökhan Çıra Selin Ciğerci ikinci kez barıştılar mı?

Selin Ciğerci Gökhan Çıra barıştı mı? Selin Ciğerci ne dedi? Gökhan Çıra Selin Ciğerci ikinci kez barıştılar mı?

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title