Haberler

Selen Görgüzel kimdir? Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli? Selen Görgüzel biyografisi!

Güncelleme:

Zaman zaman magazin programlarına konuk olan Selen Görgüzel'in hayatı merak edildi. Hamdi Alkan ile mutlu bir evlilik sürdüren Selen Görgüzel Alkan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor araştırılmakta. Peki, Selen Görgüzel kimdir? Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli? Selen Görgüzel mesleği nedir? Selen Görgüzel hayatı ve biyografisi nedir?

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından sıkça söz ettiren Alkan, oyunculuk ve müzik kariyeriyle tanınmakta. Peki, TV8 ekranlarında Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Selen Görgüzel kimdir? Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli? Selen Görgüzel mesleği nedir? Selen Görgüzel hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

SELEN GÖRGÜZEL ALKAN KİMDİR?

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979'da İstanbul'da doğdu. Çalışma hayatına daha lise yıllarında Okan Bayülgen'in Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında part time çalışarak başladı. Selen Görgüzel eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamlamıştır.

18 yaşındayken erken bir evlilik yapan Selen Görgüzel, 2003 yılında ilk eşinden ayrıldı. Görgüzel'in bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı var.

Selen Görgüzel 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ''Zirvedeki Sesler'' isimli programı sunarak ekran hayatına başladı. Bu ilk adımdan sonra çeşitli kanallarda da, kendi hazırlayıp sunduğu programlarla planlarını hayata geçirdi.

Selen Görgüzel kimdir? Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli? Selen Görgüzel biyografisi!

Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde başarılı rolleri canlandırmıştır.

Selen Görgüzel, "Renklerde Kaybolan Hayat" adlı filmde Semiha Berksoy'un gençliğini oynadı. "Mıhlıçay Aşıkları" filminde de Yasemin karakterini canlandırdı.

"Karmakarışık" adlı tiyatro oyununda Susan Phılıpes rolü ile tiyatrocu yönünü sergilemiştir.

2012 yılında Slow müzik ağırlıklı "Çocuk Kadınım" adlı maksi single'ıyla müzik piyasasına da giren Selen Görgüzel, yavaş ve emin adımlara ilerlemek istediğini belirtti.

HAMDİ ALKAN İLE EVLİLİĞİ

Selen Görgüzel, 24 Nisan 2014 tarihinde Hamdi Alkan, ile Roma'da evlendi. Çift 7 senedir beraberliklerini sürdürmektedir.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem konusu haline gelen Selen Görgüzel kendisi gibi oyuncu olan eşine destek veren Selen Görgüzel Alkan eşi Hamdi Alkan için "O Benim Kahramanım" ifadelerine yer verdi. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Hayranları tarafından arama motorların da sıkça aranan ve merak edilen konulardan biri de Selen Görgüzel'in yaşı oldu. 9 Şubat 1979 doğumlu olan güzel oyuncu ve şarkıcı 42 yaşında. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Selen Görgüzel kimdir? Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli? Selen Görgüzel biyografisi!

SELEN GÖRGÜZEL ALKAN DİZİ VE FİLMLERİ

2015- O Hayat Benim

2013 - Aşk Emek İster (TV Dizisi)

2009 - Zoraki Başkan (TV Dizisi)

2009 - Renklerde Kaybolan Hayat (Sinema Filmi)

2009 - 7 Kocalı Hürmüz (Sinema Filmi)

2008 - Mıhlıçay Aşıkları (Sinema Filmi)

2008 - Ağlamak Yok (TV Dizisi)

2008 - Aman Annem Görmesin (TV Dizisi)

2007 - Tılsım Adası (TV Dizisi)

2007 - Pars Narkoterör (TV Dizisi)

2007 - Oğlum İçin (TV Dizisi)

2007 - Kurtlar Vadisi Pusu (TV Dizisi)

2007 - Doktorlar (TV Dizisi)

2005 - Deli Duran (TV Dizisi)

2005 - Belalı Baldız (TV Dizisi)

2004 - Bir Dilim Aşk (TV Dizisi)

2004 - Avrupa Yakası (TV Dizisi)

2002 - Emanet (TV Dizisi)

Selen Görgüzel kimdir? Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel kaç yaşında, nereli? Selen Görgüzel biyografisi!

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Selen Görgüzel Alkan Hamdi Alkan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title