Haberler

Seksenler Nazlı neden ayrıldı? Seksenler Nazlı kim, gerçek adı nedir?

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarının gündüz kuşağı yapımı olan Seksenler dizisi, konusu ve oyuncularıyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Dizide rol alan Yasemin Çonka'nın bu sezon ekranlarda görünmemesi sık sık araştırılıyor. Nazlı karakterini canlandıran Yasemin Çonka neden yok? Seksenler Nazlı neden ayrıldı? Seksenler Nazlı kim, gerçek adı nedir?

Seksenler Nazlı neden ayrıldı sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi, yeni sezon bölümlerile devam ediyor. Seksenler'de bazı sevilen karakterlerin görünmemesi nedeniyle pek çok soruya da yanıt aranıyor. Bu kapsamda, Seksenler Nazlı neden ayrıldı? Seksenler Nazlı yok mu, nerede, neden yok izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, Seksenler Nazlı kim, gerçek adı nedir?

SEKSENLER NAZLI KİMDİR?

Ahmet'in kardeşi, Çağatay'ın ablasıdır, evin ortanca çocuğu ve tek kızıdır. Ergun Plak ile evlenip sonra boşanmışlardır. Hilmi Bey'in yanında müdür yardımcısı olarak çalışmış, daha sonra şirket Hilmi Bey yüzünden batınca işsiz kalmıştır. Niyazi ile evlendikten sonra Niyazi'nin İzmir Devlet Tiyatroları'nda iş bulması üzerine Niyazi ile İzmir'e taşınmıştır.

SEKSENLER NAZLI NEDEN AYRILDI?

Seksenler dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Yasemin Çonka'nın başka bir yapımda yer alacağı iddialar arasında. Ancak resmi bir açıklama bulunmamakta.

YASEMİN ÇONKA KİMDİR?

Yasemin Çonka (18 Şubat 1972; İstanbul), Türk dizi oyuncusu. Seksenler dizisinde "Nazlı" karakteri ile tanınmıştır.

1993 yılında, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bolümünden mezun olmuştur. Birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Radyo Sport'ta spikerlik yapmaya başladı. Radyo Fener'in müdürlüğünü yaptı. Evlendi ve Amerika'ya gitti, iki buçuk yıl orada kaldı.

1996-1998 yılları arasında Amerika California'da Monterey Peninsula College, Monterey-California, English Language'de okudu.

1998 - 2001 yılları arasında yayınlanan ve başrollerinde Türkan Şoray ve Şener Şen gibi ünlü oyuncuların yer aldığı "İkinci Bahar" adlı dizide oynadı.

Yasemin Çonka evli olup, Sarp Çonka isminde bir oğlu vardır.

2012 yılında başlayan Seksenler dizisinde Nazlı karakterini canlandırırken Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Serhat Kılıç, İlker Ayrık ile başrolde oynadı.

SEKSENLER OYUNCULARI KİMLER?

Reha Özcan - METİN ÖĞRETMEN

İlker Ayrık - ÇAĞATAY

Zeynep Demirel - AMELİE

Şoray Uzun - AHMET

Ayşe Tolga - GÜLDEN

Onur Dilber - RIZA AMİR

Berat Yenilmez - PASTACI SAMİ

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Seksenler Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title