Haberler

Seda Aksu kimdir? Seda - Emir son gelişmeleri neler? Müge Anlı'da aranan Seda Aksu'ya ne oldu?

Güncelleme:

Seda Aksu bulundu mu? sorusu gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Müge Anlı, yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile tatlı sert programını sunmaktadır. Programda pek çok isim geçerken son olarak Seda Aksu konusu ele alınıyor. Seda Aksu bulundu mu? Seda Aksu'ya ne oldu? Müge Anlı'da aranan eşinin amcasıyla kaçtığı söylenen Seda Aksu'ya ne oldu? Seda Aksu kimdir?

Müge Anlı'da aranan Seda Aksu bulundu mu? sorularının yanıtları Müge Anlı'da araştırılıyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI'DA ARANAN SEDA AKSU BULUNDU MU?

40 yaşındaki Seda Aksu'ya 13 gündür ulaşılamıyor.

Eşiyle sorunları olduğu söylenen Seda Aksu'yu aramak için ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Seda Aksu'nun eşinin amcası ile kaçtığı söyleniyor. 19 Mayıs tarihinde Müge Anlı'nın ekibi de Seda Aksu ile birlikte ortadan kaybolan Emir Aksu'nun eşi Gülüş Aksu ile bir araya geldi.

Seda Aksu 21 Mayıs tarihi itibarıyla ailesiyle görüşmeyi kabul etti. Emir'le gitmek istediğini söyleyen Seda Aksu'yu oğlu ikna ederek eve gelmesini sağladı. Ancak evlenmek istediğini de belirtti.

NE OLMUŞTU?

Ankara'da yaşayan 40 yaşındaki evli ve bir çocuk annesi Seda Aksu, eşinin amcası olan evli, üç çocuk babası Emir Aksu ile 6 Mayıs'ta ortadan kaybolmuştu. Ailesinin günlerdir izine ulaşamadığı kayıp kadın, sevgilisiyle birlikte ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sayesinde Denizli'de bulunmuştu.

HERKESTEN AF DİLEDİ

Müge Anlı'nın önceki gün ekrana gelen yayınında sevgilisi Emir Aksu tarafından kaçırıldığını iddia eden Seda Aksu, ilk kez stüdyoda ailesi ve 'Bacım' diye hitap ettiği sevgilisinin eşi Gülüş Aksu ile karşı karşıya geldi. Stüdyoya girer girmez herkesten af dileyen 40 yaşındaki kadın, özrünün hemen ardından herkesi hayrete düşüren bir açıklamada bulundu.

Kocasının amcasıyla kaçan kadının 'Onunla evlenmek istiyorum' dedi, ailesi canlı yayında fenalık geçirdi

"EMİR İLE EVLENMEK İSTİYORUM"

Anne babasının eve döneceğini umut ettiği Seda Aksu, sevgilisi Emir Aksu'yu çok sevdiğini söyleyerek "Emir ile evlenmek istiyorum. Korktuğum için beni kaçırdı dedim. Mutluluk istiyorum" şeklinde konuştu. Duydukları bu sözler üzerine Aksu'nun yaşlı anne babası, fenalık geçirdi.

Kocasının amcasıyla kaçan kadının 'Onunla evlenmek istiyorum' dedi, ailesi canlı yayında fenalık geçirdi

"SEDA'NIN KALE GİBİ ARKASINDAYIM"

Aşkı için gözyaşı döken sevgilisi Emir Aksu ise, "Her zaman Seda'nın peşindeyim. Kale gibi arkasındayım" dedi. İhanete uğrayan acılı eş Gülsüm Aksu ise "Artık dayanamıyorum" diyerek tepki gösterdi.

Kocasının amcasıyla kaçan kadının 'Onunla evlenmek istiyorum' dedi, ailesi canlı yayında fenalık geçirdi

Ani karar değişiklikleri yapan Seda Aksu, yayının ilerleyen dakikalarında da ailesine geri dönmek istediğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title