Haberler

Şebnem Dönmez kimdir? Şebnem Dönmez hayatı ve biyografisi! Şebnem Dönmez kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Şebnem Dönmez, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Şebnem Dönmez hakkında merak edilenler. Şebnem Dönmez hayatı ve biyografisi. Şebnem Dönmez kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Şebnem Dönmez merak konusu oldu. İşte Şebnem Dönmez hakkında merak edilen Şebnem Dönmez kimdir, Şebnem Dönmez hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR?

Doğum tarihi: 17 Mayıs 1974

47 yaşında

Salzgitter, Almanya

Şebnem Dönmez, 17 Mayıs 1974 yılında Salzgitter'de dünyaya geldi.

1996'da Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile çıkış yakaladı. Program, bir dönem sabahları yapılan müzik-eğlence programları furyasının öncüsü oldu. Murat Başoğlu ile iyi bir ikili olunca 1997'de Star TV'de Görevimiz Tehlike isimli bir yarışma programı sundular. 1998'de ise Star TV'de bir showgirl olarak tüm hünerlerini sergilediği Cumartesi Gecesi Ateşi'ni sundu.

2000'lerde ise dizi ve sinema dünyasındaki başarılarıyla gündeme geldi. Televizyonda Aslı ile Kerem (2002) ve Ölümsüz Aşk (2003) ile kariyerini sağlamlaştırırken sinema macerası 2002 tarihli bağımsız film Kolay Para ile başladı. 2004'te Neredesin Firuze, 2006'da Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 2009'da Vali filmlerinin başrollerinde yer aldı. 2007 yılında BKM'de Oyunun Oyunu isimli tiyatro oyununda beğeni topladı.

Kendisi aynı zamanda Live Earth'ün Türkiye temsilcisi olup Al Gore'un İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıya basın sözcüsü olarak katıldı. 2013 yılında kadrosuna dâhil olduğu Kuzey Güney dizisinin finaline kadar "Melda Yalgın" karakterini canlandırdı. Sonrasında Medcezir dizisinde 2 yıl boyunca oynadı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Şebnem Dönmez Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title