Haberler

Samsun - Şehit Polisin Cenazesi Memleketi Samsun'Da Ağıtlarl

'gelinle Beklerken Kefenle Geldin'

'GELİNLE BEKLERKEN KEFENLE GELDİN'

İSTANBUL'da mezarlıkta çıkan çatışmada şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Turgay Yılmaz'ın cenazesi bugün memleketi Samsun'un Çarşamba İlçesi'ne getirildi. 11 aylık polis olan Yılmaz'ın tabutuna sarılan ailesinin, "Biz seni damatlıkla, gelinle beklerken, sen kefenle geldin" diyerek ağıt yakması yürekleri dağladı.

Dün İstanbul Beşiktaş'taki Aşiyan Mezarlığı'nda çıkan çatışmada tabancayla vurularak şehit olan polis memuru Turgay Yılmaz'ın cenazesi bugün havayoluyla memleketi Samsun'a getirildi. 11 ay önce Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Turgay Yılmaz'ın cenazesi Çarşamba Havaalanı'nda Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ile protokol üyeleri tarafından karşılandı. Şehit Yılmaz daha sonra karayoluyla baba ocağı Çarşamba İlçesi Çay Mahallesi Benhur Sokak'taki evine getirildi. Yaklaşık bin kişinin bulunduğu mahallede, akrabaları ve komşularından helallik alındıktan sonra cenaze resmi törenin yapılacağı Rıdvan Paşa Camisi'ne getirildi.

'GELİN BEKLERKEN CENAZE GELDİ'

Şehidin tabutu başında yakılan ağıtlar yürekleri dağladı. Anne Naciye Yılmaz oğlunun bayrağa sarılı tabutuna sarılarak, "Oğlum daha senin mürvetini görecektik. Nereye gidiyorsun oğlum. Bizi bırakma" diyerek gözyaşı döktü. İşçi emeklisi baba İsmail Yılmaz da oğlunun tabutuna sarılıp, "Oğlum seni damatlıkla bekliyorduk. Böyle mi gelecektin?" diye ağlarken, diğer çocukları Tuğba Yılmaz ve Tuncay Yılmaz da gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren aileyi yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

Daha sonra şehit polis memuru Turgay Yılmaz'ın cenazesi Rıdvan Paşa Camisi'ne getirildi. İkindi vakti kılınacak cenaze namazından sonra da şehit polis Yılmaz aynı yerdeki Göğceli Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

görüntü geçiliyor

Hakan ÇELİKBAŞ/ÇARŞAMBA(Samsun), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title