Haberler

Saklı Cennet: Bora Bora Adası

Güncelleme:

Bu dünyada gerçek cenneti yaşamak istiyorsanız, Bora Bora en doğru adreslerden bir tanesi…

Bora Bora'da Yaşam

Adaya iner inmez yerel halkın boynunuza astığı çiçeklerden yapılmış kolyeler, sizi inanılmaz etkiliyor. Burada kendini mutlu hissetmeyecek bir insan olacağını kesinlikle düşünemiyorum.

Fransız Polinezyası'nda lüks otel zincirlerinin birbiriyle yarıştığı doğayı ve denizi içinizde hissederek o büyülü dünyaya adımınızı atıyorsunuz.

Fransız Polinezyası

Pasifik Okyanusu'nun içinde volkanik patlamalar sonucu oluşan lagünler ve atöller; pudra rengi kumsalları ve turkuaz rengi denizi ile kendinizi adeta cennetin derinliklerinde hissettiriyor… Yıl boyunca hava sıcaklığı 20-29 derece arasında olan ada, 7 milyon yıl önce oluşmuş. Ada'da 2 tane muhteşem volkan bulunmakta.

Bora Bora'da Ne Yapılır?

Turkuaz rengin ışıltısı gerçekten de içinizi canlandırıyor. Kaplumbağalarla suda dans etmek, köpek balıklarını beslemek, kano, su kayağı, rüzgar sörfü, scuba diving ve jet ski yapmak en keyifli ada aktivitelerinden..

4X4 ile Ada Safarisi ve helikopter turu ise adayı daha keyifli hale getiriyor.

Yıldızların altında sizin için hazırlanmış sinemada film seyretmek ise olağanüstü…

Pudra rengi kumsalların palmiyelerle kaplandığı sahillerde romantik partiler çok keyifli…

Bora Bora'dan Ne Alınır?

Eğer sevdiklerinize siyah inci hediye etmek istiyorsanız, Bora Bora bu değerli hediyenin ana vatanı… Ama fiyatlar pek de makul değil! Benden hatırlatması…

Ada'nın Kasım ve Mart ayları arasında iklimi biraz nemli ve yağmurlu fakat Mayıs ve Ekim ayları arasında kuru bir iklime sahip…

Tropikal iklime sahip olan Fransız Polinezyası'nda yağmura yakalansanız bile çok kısa sürüyor.

Noel ve Paskalya tatilleri adanın en yoğun olduğu zamanlar…

Bora Bora'ya Nasıl Gidilir?

İstanbul Los Angeles uçuşundan sonra, Los Angeles'dan Papeete'ye ulaşmak çok daha kolay. Bu kadar yolu gitmişken Los Angeles'ın da tadına varmak lazım. İstanbul'dan yaklaşık 30 saatlik bir uçuşla kendinizi zümrüt yeşili sulara bırakabilirsiniz.

Keyifle anı yaşamanız dileğiyle!

Kaynak: Haberler.Com / Turizm

Pasifik Okyanusu Los Angeles İstanbul Turizm Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title