Haberler

Sahilde Yürüyen Vatandaşlar Gördükleri Manzara Karşısında Şok Oldu

Sahilde yürüyen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldu Deniz kenarında ağaca asılı olarak bulunduMUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesi Bitez limanında yürüyüş yapan vatandaşlar ağaca asılı bir erkek cesedi görünce şok oldu.

Sahilde yürüyen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldu

Deniz kenarında ağaca asılı olarak bulundu

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesi Bitez limanında yürüyüş yapan vatandaşlar ağaca asılı bir erkek cesedi görünce şok oldu.

Bodrum'da yaşayan 44 yaşındaki kaptan Murat Danacı, deniz kenarında bir ağaca asılı olarak ölü bulundu. Danacı'nın gece saatlerinde Facebook hesabı üzerinden yaptığı son paylaşım ise dikkat çekti. 2 çocuk babası Murat Danacı'nın cansız bedenini, sabahın erken saatlerinde Bitez Limanı içerisindeki ağaçlık park alanında bir ağaca asılı halde gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, Danacı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Murat Danacı'nın cesedi polis ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri Danacı'nın kaptanlık yaptığı, Bitez Limanı'nda bağlı bulunan teknede inceleme yaptı. Murat Danacı'nın ayrıldığı Rus uyruklu eşinden ikiz çocuğu olduğu ve çocuklarının Rusya'da anneleriyle birlikte yaşadığı öğrenildi.

SON MESAJI 'ÖLÜMÜM SAATİ YOK'

Danacı'nın tahminen gece 03: 00 sularında Facebook hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Danacı'nın önceki gün vefat eden gazeteci Tayfun Talipoğlu etiketiyle yaptığı son paylaşımı şöyle; "Ölümün saati yok. Yanınızdaki kişiye değer verin; kırmayın onu. Durup durup sevdiğinizi söyleyin, özel hissettirin. En ufak bir şeyde bitti demeyin, ağlatmayın, üzmeyin. Neden mi? çünkü ölümün saati yok. Belki son görüşünüzdür, belki de son sarılmanızdır, belki de saatler sonra ona değil de, artık toprağına dokunacaksınız, onu değil de toprağını öpeceksiniz. Sevdiklerinizin değerini kaybettikten sonra değil şu an bilin. Toprak aldığında geri vermez. Çünkü ölümün saati yok."

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Murat Danacı Bodrum Bitez Muğla Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title